pwa feest

Het PWA, Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Ravels en Baarle-Hertog bestaat dit jaar 20 jaar en het dienstenchequebedrijf bestaat dit jaar 9 jaar.
Dit werd donderdag 2 juni 2016 gevierd tijdens het jaarlijkse  personeelsfeest.
 

41 PWA-werknemers  & 51 Dienstencheque-werknemers.

De 41 PWA-werknemers zorgen dagelijks voor tal van activiteiten bij privé-personen, scholen, lokale besturen, verenigingen en land- en tuinbouwbedrijven.  
Daarnaast zijn er 51 dienstcheque-werknemers die het beste van zichzelf geven als huishoudelijke hulp bij onze vele lokale klanten.  Het dienstenchequebedrijf is een lokaal en sociaal bedrijf dat zich voornamelijk richt tot gebruikers in Ravels, Weelde, Poppel en Baarle-Hertog.
 

Dankwoordje van de voorzitster.

Voorzitster Nancy Schillebeeckx bedankte het personeel voor hun schitterend werk de afgelopen jaren.  Hun inzet is van onschatbare waarde binnen de gemeenten Ravels en Baarle-Hertog. Ook een dankwoord voor de PWA-beambten die dagelijks zorgen voor de vlotte werking en de bestuursleden voor hun geëngageerde inzet.
Via deze weg willen wij onze PWA-werknemers, dienstencheque-werknemers en onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons PWA en Dienstenchequebedrijf.  

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren