ocmw2

Als appreciatie voor hun inzet en enthousiasme waren gisteren alle vrijwilligers, medewerkers en mandatarissen van het OCMW Ravels, uitgenodigd op een ontmoetingsmoment in het ontmoetingscentrum De Wilders te Poppel.

OCMW voorzitter Koen Rombouts wil op deze manier elk jaarblijk geven dat het werk dat door zijn mensen  wordt verzet enorm wordt gewaardeerd.

 

anita nooyensMet de vrijwilligers van Digidak, de chauffeurs van de Minder Mobiele Centrale, de Onthaalouders  en het eigen personeel heeft het OCMW een team dat velen andere gemeenten Ravels benijden.

Het werk dat dagelijks wordt verzet is voor velen moeilijk te vatten, er werden vorig jaar alweer records gebroken en Koen Rombouts kon niet nalaten even trots te glimlachen naar burgemeester Walter Luyten die zijn voorganger was toen hij de cijfers even meegaf.

Op deze avond werd ook Anita Nooyens in de bloemetjes gezet voor haar 25 jaar als hoofd van de sociale dienst en met een muzikale hommage door haar collega’s verrast. Ons werd echter wel stevig op het hart gedrukt dat deze hommage niet voor publicatie vatbaar was. 

ocmw1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren