orgaandonatie

Beste inwoners van Ravels,
Op zaterdag 11 oktober vindt de 16de Europese Dag voor Orgaandonatie en Transplantatie plaats.  
Hoewel de wet uitgaat van het principe van stilzwijgende toestemming, vragen de artsen altijd eerst de toestemming aan de naasten van de overlevenden, voor ze organen wegnemen.  Dit is een erg moeilijke en emotionelen beslissing.  Als er echter een registratie is dat de burger toestemming geeft om orgaandonor te zijn, hoeven de naasten deze beslissing niet te nemen.
 
CM is al een heel jaar actief om in de gemeente Ravels het geregistreerde orgaandonors gevoelig te verhogen.  Ook het Welzijns- en Gezondheidsoverleg gemeente Ravels wil deze campagne actief ondersteunen.  Daarom zal op vrijdag 10 oktober 2014 het loket burgerzaken van het gemeentehuis (Gemeentelaan 60 2381 Weelde) extra geopend zijn van 13u tot 18u.  om alle inwoners te kans te geven om zich te registreren. Het Welzijns- en gezondheidsoverleg voorziet een drankje en  CM verloot een reiskoffer onder de aanwezige geregistreerde orgaandonors.
 
Daarom een oproep aan jou om je  op deze dag te registreren. 
 
Meer info via CM bij  Daisy Van Duyse - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via  het Welzijns- en Gezondheidsoverleg gemeente Ravels -  Marijke Van der Moeren – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
We hopen alleszins op een positieve reactie!
actie orgaandonatie Ravels
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren