GOUD 2022

Gisteren omstreeks half 12 was het zoeken naar een parkingplaatsje rond GC de Wouwer voor de Ravelse jubilarissen van 2022.

43 Koppels van de in totaal 87 jubilarissen waren ingegaan op de uitnodiging van het gemeentebestuur om bij deze viering aanwezig te zijn.

De burgemeester en zijn schepenen stonden bij de ingang om iedereen te begroeten en hun een eerste glas aan te bieden als verwelkoming.

Nadat iedereen een zitplaats had gevonden was het de beurt aan Marleen om het programma aan te kondigen en ook de burgemeester die zijn jaarlijkse speech had voorbereid en afgestemd op het jaar 1972 met de gebruikelijke kwinkslagen en herinneringen naar dat jaartal….. Eddy Merckx won voor de vierde maal de Tour de France en verbeterd ook en passant het werelduurrecord terwijl we allemaal naar Radio Veronica luisterden.

Na de toespraak en de groepsfoto’s mocht iedereen nog een keer kijken naar de informatieve film over Ravels en daarna was tijd voor een overdadige Breugeltafel om ondertussen bij te praten met vrienden en kennissen van weleer.

1 filmcameraSpeech burgemeester Luyten

DIAMANT 2022

BRILJANT 2022

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren