65 jarigen Torpedo web

Vorige zaterdag hielden de 65 jarigen van Weelde hun 5 jaarlijkse reünie en hadden daarbij wat namiddag activiteiten gepland.

Daarbij was ook een bezoekje aan de filmset van Torpedo van “a team productions” … en dat hebben ze geweten.

Dad's army... 'Daar komen de schutters'

Wat aanvankelijk gewoon een leerzaam bezoekje zou zijn liep uit op een hilarische vertoning met bijna gijzeling door een bende achter gebleven Duitse Kriegsmarine soldaten die op de U boot waren achter gebleven.

De 65 jarigen schrokken zich al een hoedje toen de ruige mannen in Duits uniform hen een beetje nors begroetten toen ze de set betraden.

Wanneer dan allerlei scenario’s zich afspeelden alsof ze zich wel degelijk onder de zeespiegel bevonden in plaats van op het droge in Weelde Depot werd het pas spannend. Een gesimuleerde aanval met dieptebommen diende te worden overwonnen en er moest snel gedoken worden om alle gevaar af te weren.

Ondertussen geraakte iedereen heelhuids terug op het droge en kon koers gezet worden naar de volgende activiteit, de Aëroclub van de zwevers. Voor al de verplaatsingen werd de huifkar met bijpassende oude Lanz tractor ingezet die moeiteloos het vliegveld overstak met de 30 inzittenden.

Later op de middag ging het dan richting nieuwe kantine van KSK Weelde waar de volgende halte gepland was. Als allerlaatste stopplaats richting Molenslop waar het avondfeest zou starten gingen ze nog even wat speciale, zelf gebrouwde biertjes proeven bij Jack van Gils.

foto's : activiteiten reünie 65 jarigen 1954

 

Video bezoek Torpedoset

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren