dresselaers boeckx front
Het Vlasrietje was gisteren voor de familie Dresselaers-Boeckx de plaats om te verzamelen voor de briljanten bruiloft van Frans en Yvonne.

Voor en achter het huis waren borden aangebracht met spreuken en leuzen die het briljanten echtpaar nog meer in het zonnetje moesten zetten. Net als vijf jaar geleden bij het diamanten feest vierde het zonnetje ook dit keer weer stevig mee met de familie op het Vlasrietje.

Warmste dag ooit op diamanten bruiloft.

dresselaers boeckx 2Volgens Frans was het vijf jaar geleden de warmste dag ooit, maar aan zijn praat heeft het nooit gelegen ….. en daar mankeert nog altijd niks aan.

Vorige keer was het al een gezellige bedoening in het Molenhof en ook dit keer knalden de champagnekurken overvloedig ten huize Dresselaers.

Dat het Frans en Yvonne nog steeds goed voor de wind gaat is wel duidelijk. De twee dochters, Marleen en Monique met hun echtgenotes en zoon Johan en zijn vrouw waren erg trots op hun stralende ouders die erg fier de afgevaardigde van de gemeente mochten ontvangen.

Frans vroeg wel eens langs zijn neus weg waarom Carine Couwenberg er niet bij was, want dat vond hij vorige keer wel een meerwaarde op zijn diamanten bruiloft. Hij is het grappen nog steeds niet verleerd op zijn bijna 92e levensjaar. 

Nadat er was geproost om het paar werden er een paar schuine liedjes gezongen die erg in de smaak vielen van de schepene Jef van de Pol, hier en daar kwamen wat oude herinneringen terug opflakkeren. Ook de brief van het koningspaar, plechtig voorgelezen door schepen  Jef werd met een aandachtig oor gevolgd.  Dan werd het stilaan tijd voor de overhandiging van de koningspenning van Filip & Mathilde, altijd een sacraal moment …. zij het met een beetje humor.

Fotosessie.

De fotosessie die daarna volgde in de drukkende warmte duurde wel wat langer want er moesten nogal wat foto’s worden genomen om de leuke momenten op deze plechtige dag later nog eens rustig te bekijken.

Daarom hebben we een korte fotoreportage gemaakt die we hieronder meegeven, maar ook een filmreportage waar Frans en een deel van de familie ook enkele oude volksliedjes zingen want zijn mond houden ….. neen, dat lukt nog altijd niet ?

 

Nogmaals proficiat aan Frans en Yvonne en ook de ganse familie, hopelijk kunnen we  nog eens terugkomen binnen vijf jaar.

 

1rawepo cameraFotoreportage Briljanten bruiloft  Frans & Yvonne  |  © RAWEPO

dresselaers boeckx 3

filmcameraFilmreportage Briljanten bruiloft  Frans & Yvonne  |  © RAWEPO

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren