1-IMG 1610Vanmiddag was het groot feest in het WZC in Ravels.
Maria Quadflieg, geboren als bink maar nu wonend in Ravels vierde er haar honderdste verjaardag. Exact 100 jaar geleden vandaag werd Maria geboren in Turnhout  waar haar wiegje stond.


Met vijf kinderen en een loopbaan als lerares werd ze ook later bekend bij het zorgpersoneel als de dame met het belerende vingertje. Iets wat ze heeft over gehouden van haar jaren toen ze voor de klas stond als lerares.
1-IMG 16091-IMG 1629Haar vijf kinderen, Christiane, Hubert, Karel, Myriam, Yvo  en aanhang waren allen trots op hun moeder en grootmoeder.
Namens de gemeente was Jef Van de Pol, schepen van cultuur aanwezig om de felicitaties te samen met een reuzenboeket bloemen te overhandigen. Aan bloemen geen gebrek want ook het WZC bracht in de persoon van de directeur hulde aan deze krasse dame.
Even dreigde er paniek uit te breken wanneer de verjaardagstaart die kwam binnenrijden en met schitterende Bengaalse vuurpijlen was versierd het brandalarm in werking stelde. Gelukkig kon iedereen er om lachen en was een interventie van de spuitgasten niet nodig.

Veel meer foto's kan u bekijken op de fotoreportage : 100 kaarsjes voor Maria Quadflieg

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren