Timmermans20JanGisterennamiddag, even over vijf uur, werd een man onwel achter het stuur van zijn Citroën in de Hegge in Weelde en belandde in de gracht. De brandweer van Ravels was snel ter plaatse en haalde het slachtoffer uit zijn auto. Het bleek om de 83-jarige Jan Timmermans uit Weelde te gaan die een hartaanval had gekregen. Enkele brandweerlui en later ook de medische diensten reanimeerden de man ter plekke. Hij werd in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis in Turnhout, waar hij in de loop van de nacht is overleden. Het betrof een eenzijdig ongeval, zonder andere betrokkenen.

Jan Timmermans, die gisteren terugkwam van een bezoekje aan zijn broer, sukkelde al eerder met zijn gezondheid, toch kwam dit voorval onverwachts.  Jan was een graag geziene figuur in de wijk Deenakkers in Weelde, hij was altijd goed gezind en jarenlang trouwe medewerker aan alle organisaties in de wijk, zowel op carnavalgebied als met de Wijkfeesten van weleer.

In naam van onze redactie willen wij de familie Timmermans-Van Gils en alle vrienden en kennissen heel veel sterkte toewensen bij dit grote verlies.

RouwkaartJanTimmermans

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren