3eherdenkingDe mensen uit de Koning Albertstraat in Weelde zullen zich  de 5e augustus van drie jaar geleden nog levendig herinneren. Dat was de rampzalige nacht dat het appartement boven het Tuincentrum van de familie  Jansens-Van Gorp  volledig uitbrandde waardoor Danny, Greet en dochter Lynn het leven lieten. Een tragische gebeurtenis die nog steeds leeft bij velen uit de uitgebreide kennissen- en vriendenkring van de getroffen families Jansens en van Gorp. Lees meer na de lees meer link...

Zondag zal het de derde verjaardag zijn van deze gebeurtenis  en  dochter Joyce wil voor de gelegenheid iedereen uitnodigen om haar dierbaren  te gedenken.  Voor deze derde herdenking zullen de familieleden een witte steen op het graf leggen en deze stenen zullen ook de leidraad vormen van het herdenkingsmoment dat zal doorgaan tegenover de vroegere winkel op het grasveld. Om 19.00 vind de herdenking plaats, iedereen die goede herinneringen heeft aan de familie van Gorp-Jansens of wil tonen aan Joyce dat haar vader, moeder en zus nog lang niet zijn vergeten kan deze herdenking bijwonen.

stef bos  VIDEO CLIP

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen. De stroom van een rivier hou je niet tegen. Het water vindt altijd een weg omheen.

Misschien eens gevuld door sneeuw en regen, neemt de rivier mijn kiezel met zich mee. Om hem dan glad en rond gesleten, te laten rusten in de luwte van de zee.

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten, ik leverde bewijs van mijn bestaan. Omdat, door het verleggen van die ene steen, de stroom nooit meer dezelfde weg kan gaan.

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten, ik leverde bewijs van mijn bestaan. Omdat, door het verleggen van die ene steen, het water nooit dezelfde weg kan gaan.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren