mario GR

N-VA Ravels laat weten diep geschokt door het overlijden van Mario Langenhuizen.

Mario stond mee aan de wieg van de Ravelse N-VA afdeling. Hij nam in 2006 ook deel aan de verkiezingen en werd verkozen tot gemeenteraadslid vanop de derde plaats van de lijst.

Uitzonderlijk man.

“Mario was een uitzonderlijk mens. Ongezien scherp en een échte doorbijter die zich helemaal in dossiers kon smijten” zegt Gert Laurijssen, fractieleider van de N-VA in de Gemeenteraad. 

Kort na de verkiezingen verliet Mario Langenhuizen de partij om als onafhankelijk raadslid te gaan zetelen. 

“Niet tegenstaande Mario onze fractie al na relatief korte tijd verliet, hebben we altijd veel persoonlijk respect voor elkaar blijven hebben. Met Mario kon je écht intelligente discussies voeren, op het scherp van de snee. Hij stond altijd open voor tegenargumenten. Iets wat weinig mensen in de politiek vandaag nog gegeven is.” Laat Gert Laurijssen daarop weten. 

"Vrijwel meteen na zijn vertrek uit onze partij zijn we achter de schermen al terug samen gaan werken. Hij was een gedreven idealist, een man die het goed voor had met de mensen en die ten dienste wilde zijn van alle mensen in Ravels. Ook zijn vrouw Claudia was erg betrokken bij de dorpsgemeenschap in Poppel. Ze stond vorig jaar nog mee op de lijst van de N-VA in Ravels. Haar partijgenoten wensen Claudia en haar familie dan ook alle sterkte bij dit enorme verlies.  

Mario was een man die de politiek van Ravels ook maar moeilijk kon waarderen. Hij heeft zich vaak heel kwaad gemaakt op de manier hoe in Ravels aan politiek werd gedaan. Hij heeft ook nooit begrepen waarom goeie voorstellen van andere partijen zomaar van de tafel werden geveegd, alleen maar omdat ze niet vanuit de meerderheidspartij kwamen. 

Eén van die zaken was de verkeersveiligheid in Ravels, waar Mario heel erg mee begaan was. Gert Laurijssen herinnert zich nog zijn tussenkomst in de gemeenteraad, waar hij schande sprak over de erbarmelijke verkeersveiligheid van de Mierdsedijk in Poppel: “Het is zo bitter om te vernemen dat Mario precies op die onveilige plaats is verongelukt, waartegen hij zelf jarenlang heeft gevochten in de Gemeenteraad.”

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren