Dit troostende briefje kregen we vanmiddag van Leen Demaré, morgenochtend draait ze op speciaal verzoek één van Danny's liefste muzieknummers uit Jesus Christ Superstar, we zijn zeker dat hij ze luidkeels aen met volle overgave zou meezingen, bedankt Leen.

Dag André en de rest van de families,

Allereerst mijn innige deelneming met het plotse overlijden van je broer, je schoonzus en je nichtje. ik had er uiteraard over gehoord in het nieuws, maar had de link niet gemaakt. Nu herinner ik mij het gesprek met je broer terug en dat was een zéér aangenaam gesprek. Je broer was een fijne man, dat weet ik zeker. Zijn overlijden raakt mij bijzonder diep moet ik zeggen.


Ik ben even gaan kijken of we de opname van dat gesprek nog hebben, het was op 9 juni om kwart voor 10 en helaas, helaas, de gesprekken worden maar 2 maanden bijgehouden en die zijn dus net verstreken. Ik moet je dus vreselijk teleurstellen want ik begrijp dat dit voor jullie een dierbaar aandenken was geweest.

André, ik ben wel van plan om morgen tussen 9 en kwart over 9 een liedje uit de musical Jezus Christ Superstar te draaien. Als aandenken een Danny, Greet en Lynn. En als steun voor de oudste dochter en de hele familie.

Mag ik nogmaals mijn steun betuigen en jullie heel veel moed en sterkte toewensen om dit drama te kunnen verwerken en ik hoop dat jullie een manier vinden om door te gaan met jullie leven.

Alle sterkte 

Vriendelijke groeten,

Leen Demaré

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren