chiro Schoten3

Vanmiddag moest de brandweer van Ravels snel in actie komen om een groepje jeugdige scouts uit Schoten te helpen evacueren.

Hun kampeerplaats aan de Jachtweg in Ravels was helemaal onder water gelopen door de stortregens en het onweer dat volgde en ze konden er onmogelijk langer verblijven.

chiro Schoten4

Er was door de Jong Gidsen van "De 14" uit Schoten en later met de hulp van de brandweer nog met man en macht geprobeerd om watergeultjes te maken om het overtollige water weg te laten vloeien, maar dat was dweilen met de kraan open en werd geen succes.

chiro Schoten2

Uiteindelijk werd een tijdelijke oplossing gevonden om onder dak te geraken in een leegstaande manege aan de Mottelstraat waar ze met hun doorweekte spullen naartoe werden gevoerd.

De groep van een 25tal jeugdige tieners leken echter niet uit hun lood geslagen en rekenen erop dat ze hun kamp kunnen verderzetten. Terugkeren naar de originele kampplaats zit er echter niet in zodat ze hopen dat ze tot eind juli als hun scoutsvakantie erop zit in de manege of de buurt ervan kunnen verblijven.

chiro Schoten6

chiro Schoten5

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren