archieffoto strom weeldearchieffoto storm weelde

U kan zich zo goed mogelijk voorbereiden op de komende storm, maar als u echt in de problemen komt dan is er nog altijd de brandweer.

Zijn er mensenlevens in gevaar, aarzel dan niet om het noodnummer 112 te bellen. Bij stormschade zonder direct gevaar voor menselijk leed moet u het formulier online invullen. De brandweer zal dan evalueren hoe u zo snel mogelijk kan worden geholpen. Lees verder hoe dit moet gebeuren....

Heeft u stormschade? Contacteer dan de brandweer. Bij gevaar voor mensenlevens of als de openbare veiligheid in het gedrang komt, bel dan naar het noodnummer 112. Is er geen direct gevaar? Klik dan onderaan of hier op de link MELDING STORMSCHADE BRANDWEER. Vul het e-formulier in en wij komen u zo snel mogelijk helpen. Via het e-loket komt uw melding direct in het systeem van de brandweer.

Eens het formulier ingediend, krijg je een e-mail aan: je dient deze e-mail te bevestigen! Geen e-mail ontvangen? Controleer dan ook even je spam folder.

We vragen om geduldig op de komst van de brandweer te wachten. Zij bekijken situatie per situatie en bepalen wie het eerst verder geholpen moet worden. Dit betekent ook dat je in sommige gevallen wat langer zal moeten wachten, opdat de brandweer eerst mensen die in levensgevaar zijn, verder kan helpen. De wachttijd kan in extreme gevallen oplopen tot enkele uren.

Mocht het e-formulier niet werken, kan je telefoneren naar 1722.

MELDING STORMSCHADE BRANDWEER

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren