brandende wagen

Gisterenavond klonk in de brandweerkazerne van Ravels het brandalarm voor de laatste keer voor Guy Cools.

Guy is sinds 1986 lid van het vrijwillige brandweerkorps van Ravels en het afscheid kondigde zich aan voor deze pompier uit de oude doos.

Nepbrandje.

Omdat het op maandag traditioneel oefendag is en er al eens een brandje in scene wordt gezet voor een oefening zagen zijn collega’s de kans schoon om Guy op deze 1 april eens flink voor de gek te houden.

Hij wist natuurlijk nergens van toen tijdens de oefening op de kazerne toch het alarm afging voor een autobrand op Weelde Depot. Om én of andere reden worden er door mensen met slechte bedoelingen wel eens auto’s brandend achter gelaten aan of rond het vliegveld van Weelde.

Guy wilde zich op één van zijn laatste interventies natuurlijk niet laten kennen en rukte plichtsgetrouw mee uit om de brand te lijf te gaan, tot hij in de gaten kreeg dat het gisteren 1 april was. We weten niet of hij naderhand met de grap kon lachen maar we vermoeden dat alles met een pintje werd bijgelegd achteraf…. 

 Bedankt alvast voor die vele jaren ten dienst van de gemeenschap Guy, en denk eraan ..... eens pompier, altijd pompier !!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren