Image00005-001

Traditiegetrouw hield Brandweer Ravels zijn Opendeurdag ter gelegenheid van Weeldestraat Kermis.

Wie zou denken dat het wel eens wat minder zou kunnen worden met de belangstelling is eraan voor de moeite, opnieuw was de belangstelling groot voor onze spuitgasten die hun hele wagenpart/arsenaal blinkend tentoon had gesteld. De dag was al vroeg begonnen met brunch gelegenheid in de kazerne.

IMG 8736Ook de mensen van de ambulancedienst waren dit keer vertegenwoordigd met enkele wagens en als première voor Vlaanderen was er een afvaardiging van De Jeugdbrandweer uit het Nederlandse Goirle die enkele demonstraties kwamen geven. Deze jongeren worden geleidelijk aan opgeleid om later als brandweermaan aan de slag te gaan en bouwen zo al heel wat ervaring op. We zagen heel wat jaloerse blikken van onze eigen Ravelse jeugd die dit wel fantastische vonden.

Het  Ravelse team had een duikklok geplaatst waar je met de duiker in contact kon blijven via telecommunicatie  aan de rand van de klok. Verder hadden ze nog meer spectaculaire demonstraties met veel vuur en likkende vlammen die hun expertise moest aantonen bij het bestrijden van zulke situaties.

Meer foto's in onze Fotoreportage : © OPENDEURDAG BRANDWEER 2014
Image00009IMG 8783


Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren