Toon Maandonks en Carina Martens uit Ravels zijn recreatieve paardensporters. Met hun Fjorden, een paardenras dat oorspronkelijk uit Noorwegen komt, reizen zij heel West-Europa rond. Zij mogen hun reisbevindingen voor het paardensportmagazine MenSport in een feuilleton verwerken. De eerste twee afleveringen verhalen over hun avonturen in Jutland (Denemarken).

Het Nederlandse echtpaar Jellemien en Willem Blaauw vertrok twintig jaar geleden naar Jutland om er een ecologische boerderij te beginnen. Zij baten ook een boerderijcamping uit met voldoende plaats voor mensen die paarden en/of pony's willen meenemen.

De Gyvelborg vormde het vertrekpunt van de tochten die het Ravelse echtpaar met hun Nederlandse vrienden er gedurende een week maakte. De Fjorden worden aangespannen gereden en hadden de eerste dag 48 kilometer in de benen. De tocht op de tweede dag was 53 kilometer lang. In de tweede aflevering van de reisfeuilleton komt onder andere een bezoek aan Legoland aan bod. MenSport komt negenmaal per jaar uit. De eerste aflevering van de reisfeuilleton verschijnt rond 15 augustus 2013. Info: www.mensport.nl/be.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren