Gerrit Van_de_Wiel"De Bourgondische Brouwerij" is de nieuwe naam van wat we eerder kenden als De Brouwerij, het imposante horecagebouw aan de Weeldestraat dat begin jaren negentig cafe Hofkens transformeerde en dat sinds 2005 in handen is van de gemeente Ravels. Nu acht jaar later is er - alweer - een nieuwe uitbater gevonden die er nieuw leven in wil blazen. Gerrit Van Wiel, een 55-jarige goedlachse Nederlander zo bleek uit ons gesprek, kreeg na zijn bod het vertrouwen van het Ravelse gemeentebestuur en heeft er zelf duidelijk zin in. Nu zaterdag 18 mei worden de deuren geopend voor "jan publiek".

Bourgondische Brouwerij_opentGerrit wil niet al te veel wijzigen aan het concept. Als ervaren zakenman wil hij de mensen warm krijgen voor zijn cafe-restaurant waar eenieder zich thuis moet voelen. Een mooi terras en een aanliggende speeltuin moeten de "drempel" als het ware nog meer verlagen. Zowel culinaire fijnproevers, zakenmensen als gezinnen met kinderen moeten de weg naar De Bourgondische Brouwerij van Weelde weer weten te vinden. Dat kan dus zijn voor een kopje koffie of een lekker koud pintje, een broodje, lunch of diner.

Om de heropening nog aantrekkelijker te maken biedt Gerrit het hele pinksterweekend een feestelijk 3-gangen menu aan voor slechts € 10,-. Daarenboven zal hij voor frisdranken en pintjes deze dagen ook slechts € 1,- aanrekenen.

Vanaf nu zaterdag zijn de deuren geopend. Een heel team met vooral mensen uit Weelde en Poppel wil je graag begroeten.

BB WeeldeOpeningstijden : maandag tot en met vrijdag open vanaf 10.00 uur, zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur.

Info : 014 65 08 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren