De kop is er af, Mijn Restaurant is weer vertrokken voor een hele serie.
Dit keer zijn we er in onze gemeente alweer dichtbij betrokken, na vorig jaar iemand met roots uit Ravels hebben we er dit keer zijn beiden uit Ravels.
Het begon gisteren niet echt schitterend en ons team zal nog een beetje moeten wennen aan de uitgesproken mening van de jury maar ergens konden we wel de kritiek begrijpen..... met de hoeveelheid die er gisteren op dat bord lag, zouden ook Kempenaars uit Ravels het moeilijk hebben gehad. Dit terwijl we Jeroen persoonlijk kennen van de fijne "thuiskok" die afgemeten "delicatesse neusjes van de zalm" presenteert op privé feestjes of familiale party's van allerlei aard. We zijn er echter zeker van dat Jeroen met zijn Isaura het geweer van schouder zal wisselen nu hij de grenzen van de jury heeft leren kennen zodat hij beter op hun specifieke wensen kan inspelen.
 
Wil je Jeroen en zijn Isaura volgen, kijk dan op Facebook naar hun wedervaren:  "Bedankt allemaal al voor wie er vandaag naar de eerste aflevering heeft gekeken!!! btw: MAANDAG 8 MAART is de SOLLICITATIEDAG bij ons in MECHELEN (steenweg 32) dus iedereen met ervaring in de horeca én die er echt zin in hebben om er samen met ons voor te gaan is van harte welkom op 8 maart !!!"  Jeroen en Isaura

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren