couwenberg

Nadat eerder deze week het faillissement was bekend geraakt van de drie C&S bedrijven hadden we ook bij Rawepo geruchten opgevangen van een overnemer voor het bedrijf.

Omdat we niet willen speculeren over deze geruchten gingen we eerst raad vragen aan de curator die ons het volgende meldde….

Gesprekken met verschillende kandidaten, dinsdag nieuwe update.

“Er zijn met diverse kandidaten gesprekken geweest en bezig, alsook uitwisselingen van informatie. Dat geldt voor de 3 bedrijven (hout/alu/staal) die deze week failliet werden verklaard. Inderdaad zijn de gesprekken met bepaalde kandidaten verder gevorderd dan met anderen, maar daar wordt op dit eigenste moment en de komende dagen (ook dit weekend) verder aan gewerkt.
Er werd thans geen overeenkomst met enige kandidaat getekend en er dienen nog een aantal juridische en technische zaken concreter bestudeerd worden.
Verder dienen bij finalisering van onderhandelingen ook akkoorden bekomen worden van diverse externe instanties, zoals bijv. banken en Rechter-commissaris. Het is wel de betrachting een en ander succesvol te kunnen afwerken en dat op relatief zeer korte termijn.

Dinsdag 18/06 op 13.00 uur is een nieuwe afspraak ter plaatse gepland met personeel en alle betrokkenen, ook vakbond. Daar wordt een nieuwe update gegeven.”

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren