verloren maandag front
De woensdag na Verloren Maandag is traditiegetrouw de dag bij uitstek om in GC De Wouwer van een lekker worstenbrood en een appelbol te komen genieten in Ravels.
De koffie doet de gemeente er nog bovenop, samen met de service die wordt geleverd door de gemeenteraadsleden en vrijwilligers.
 

verloren maandag carinverloren maandag carine van gorpMeer dan 1.200 inschrijvingen

Meer den duizend tweehonderd inwoners van Ravels schreven zich in voor dit worstenbroodfestijn. De worstenbroden worden bij verschillende bakkers besteld zodat iedereen er wel bij vaart. De broodjes die we zelf mochten proeven om half vijf waren in ieder geval heerlijk en over de andere bakkers hebben we ook niet horen klagen. 
We hopen wel dat de laatste bakker voor het blok van 18.00 tot 19.30 tijdig met zijn lading is gearriveerd want om 18.00 werd er nog reikhalzend uitgekeken naar ziin aankomst. 
 

Vier maal tafels klaarzetten…

verloren maandag okraverloren maandag pvrViermaal worden de tafels klaargemaakt voor vier verschillende blokken. Enkele blokken zijn populairder dan andere en krijgen 450 smulpapen die hun voeten onder tafel steken om zich te laten bedienen door de vrijwilligers, maar vooral door de notabelen van de gemeenteraad. Iedereen wil die mannen en vrouwen wel eens opjagen nu ze het voor het zeggen hebben.
Het blijft voor velen de uitgelezen manier om vrienden en bekenden die ze nog niet hebben gezien in het nieuwe jaar het beste toe te wensen. Daarom is het ook zo populair om deel te nemen aan dit sociale initiatief van de gemeente. Velen komen in groep afzakken naar De Wouwer, OKRA schrijft in met grote groepen waarvan velen elkaar nog niet hebben gezien dit jaar. Ideale omstandigheden om bij te kletsen en een hapje te eten met een tasje koffie en een drankje achteraf voor de liefhebbers. 
 

1rawepo camera    Fotoreportage © RAWEPO

Vanmorgen was André Vermeeren al present voor Rawepo om wat foto’s te schieten van de aanwezigen, vanavond was het aan Joris Cnaeps om de honneurs waar te nemen. Hierboven kan u de link vinden om de foto’s te bekijken. U kan ook op onderstaande afbeelding klikken om het album te bekijken 
 
verloren maandag slotartikel
{halloween}

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren