doorstarters

Zeggen dat het moeilijk gaat in land- en tuinbouw, is wellicht een open deur intrappen.
Over de crisis wordt alvast heel wat gepraat op het erf of tussen pot en pint.
{halloween} 
Echter, ervoor uitkomen dat je eigen bedrijf niet meer rendabel is, dat je overweegt te stoppen en dat je een andere weg wil inslaan,  is vaak een ander verhaal. Nochtans kan stoppen soms de beste keuze zijn, beter dan de put dieper maken. 
Ken jij een land- of tuinbouw(st)er die denkt aan een carrière switch? Voelen jij en/of je partner zelf aan dat je die mogelijkheid moet nagaan? Of ben je recent gestopt met je bedrijf? Dan kan het project ‘Doorstarters zijn vechters’ iets voor jou betekenen.
 
Neem een kijkje op www.kvlv.be/Agra voor inspirerende getuigenissen of schrijf je in voor onze kennismaking tweedaagse op 1 en 15 december 2016 in Mol. Je mag je verwachten aan een interessante opstap naar de reguliere arbeidsmarkt met onderwerpen als ‘Wat is loopbaanbegeleiding?’, ‘Hoe maak ik een CV?’ en ‘Welke jobmogelijkheden zijn er?’ Het volledige programma  vind je op onze website of kan je verkrijgen bij  Patty De Keyzer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0495/212 214 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren