carHP-concoursasbl-step2-nlACV is een bedrijf dat sinds 1922 technologische oplossingen ontwikkelt, produceert en verkoopt voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven. Buiten dat toont het bedrijf ook regelmatig zijn sociale engagement. Ook nu hebben ze weer een "warme" actie opgezet waarbij ze aan een sociale vzw een ketel of boiler cadeau doen. Een van de geselecteerde initiatieven is dat van Talander in Arendonk. Deze mensen rekenen nu op UW STEM om de boiler of ketel ter waarde van €5000 in de wacht te slepen.

Talander is een plaats waar zorg dragen voor mensen centraal staat, waar ruimte is voor het individu: een veilige plek voor ontwikkeling. Er leven en werken 15 mensen met een mentale handicap, stuk voor stuk mensen die een bijzondere opdracht met zich dragen.

Omdat zij slechts voor een gedeelte kunnen rekenen op overheidssteun zijn ze voor een groot deel afhankelijk van giften en steun van bedrijven en individuen. Precies daarom ook zou het hen goed uitkomen dat ze met de eerste prijs gaan lopen van deze wedstrijd. Onze en uw hulp om dat te verwezenlijken is daarbij noodzakelijk, maar ook eenvoudig. Je dient enkel je stem te geven aan Talander via de Facebook-pagina van ACV.Talander logo

"Schenk warmte, toon je hart!", dat is de werktitel van deze AVC-actie. Het bedrijf steunt een sociaal doel en schenkt een ketel of boiler ter waarde van 5000 EUR!

Nog tot 17 februari 2014 kan er gestemd worden op de Facebookpagina ! De vzw met het hoogste aantal stemmen aan het eind van deze periode krijgt van ACV een boiler of ketel geschonken. Uiteraard laten ze jullie ook niet in de kou staan. Elke deelnemer aan deze actie maakt op zijn beurt kans op een toegangsticket voor Batibouw om ACV een bezoekje te brengen.

In de voorlopige ranking staat Talander op de tweede plaats, jullie stem is dus nodig. Aarzel niet, stem
en maak kans op een toegangsticket voor Batibouw 2014 ! En ook al zou zo'n ticket je niet echt boeien, stem dan gewoon voor de bewoners van Talander.

Klik op volgende link en stem : Geef Talander warmte

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren