rawepo-be fanpageNet voor de feestdagen zouden we graag alle RAWEPO medewerkers van harte willen danken voor hun vrijwillige inzet  en volharding. Ook onze bezoekers willen we danken voor hun vertrouwen in ons nieuwsportaal.

Rawepo startte in februari 2008 en had het in het begin toch wat  moeilijk om zijn draai te vinden en door te breken. De originele opzet was dan ook om enkel sport te brengen maar dat bleek na het eerste jaar niet de juiste keuze te zijn geweest. Daarom werd het jaar daarop ook het algemene nieuws toegevoegd aan het web portaal dat vanaf dan een volwaardig nieuwsportaal werd. Sommige mensen menen dat RAWEPO wordt gefinancierd door de gemeente en keer op keer moeten we dat tegenspreken.

RAWEPO heeft geen bindingen met de gemeente en staat volledig op eigen benen, al is dat niet altijd gemakkelijk. Door de jaren heen is gebleken dat er heel wat addertjes onder het gras zitten en het vergt soms veel moeite om door te zetten. Om dit alles te kunnen blijven betalen hebben we de beslissing genomen om meer advertenties en reclame te brengen, soms al eens wat agressiever dan anders. Indien er mensen zijn die dit betreuren begrijpen we dat, maar deze inkomsten betalen wel onze rekeningen.
Toch vinden we dat we met ons nieuwsportaal tegemoet komen aan een dringende vraag binnen de grote gemeente Ravels met zijn deelgemeenten, een vraag naar informatie op alle gebied. Vorig jaar hebben we duidelijk gemerkt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen dat vele vragen door niemand anders wordt beantwoord dan door Rawepo en daarom blijven we  ook proberen op een objectieve manier het nieuws te brengen. Laat het duidelijk zijn dat dit niet altijd eenvoudig is, want net als ieder ander hebben ook wij een eigen, soms uitgesproken mening.

Het nieuws moet echter niet altijd droevig zijn, liefst van al nog brengen we leuke en plezierige weetjes en artikels. Vooral voor de verenigingen proberen we een meerwaarde te betekenen door de aankondiging van hun activiteiten. Als we zien hoe talrijk onze artikels worden opgevolgd, via de sociale kanalen soms nog meer dan via de site zelf, het gebeurt niet zelden dat onze fotoreportages duizenden malen worden bekeken, dan kunnen we niet anders dan naarstig blijven verder werken aan ons nieuwsportaal. Toch vinden we in eigen huis zelf dat we nog niet voldoende nieuws brengen over  Ravels, Ravels-Eel en Poppel. Het meeste nieuws komt uit Weelde omdat onze medewerkers zelf daar wonen. Daarom een oproep aan mensen die het leuk zouden vinden om ook mee te werken aan Rawepo. Het nieuws hoeft niet altijd dramatisch te zijn, ook leuke nieuwtjes plaatsen we graag. Indien u wil meewerken aan ons nieuwsportaal door nieuws aan te brengen of zelf artikels te schrijven over uw buurt, neem dan contact op met ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U hoeft zelfs niet eens zelf een begenadigd schrijver of fotograaf te zijn, er zijn nog vele dingen waar u ons bij kan helpen. Het melden van activiteiten in uw buurt is er slechts één van, maar niet onbelangrijk. Zo kunnen we een volwaardig evenement kalender opstellen zodat alle verenigingen rekening kunnen houden met de agenda van een collega vereniging. Zo maaien ze het gras niet voor elkanders voeten weg.

Even wat cijfers over Rawepo:

  • fblikes
    fbonline
    stats fb-fans
    Unieke bezoekers periode juli/december 2013:  37.985
  • Pagina weergaves: 591.300
  • Gelezen pagina’s per bezoek: 4.08 pagina’s
  • % nieuwe bezoekers: 24.52 %
  • Hosting ruimte site artikels: 2110.2 Mb

 

  • Hosting ruimte totale site zonder You tube : 55.2 GB
  • Aantal foto’s in Rawepo albums: 60.231 (Deze worden niet als pagina weergaves meegerekend)
  • Aantal YouTube filmpjes op Rawepo: 148

 

  • Aantal artikels sinds migratie: 1167
  • Gelezen artikels: 5.204.532
  • Meest gelezen artikel: 7.148  (eerbetoon Michel Verberk)
  • FB Likes: 461 we zouden graag 500 halen voor de jaarwisseling (https://www.facebook.com/rawepobe/likes)

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren