Agenda

Download als een iCal bestand
Opening toeristisch seizoen 2023
Zondag, 02 April 2023
Hits : 123
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact gemeente Ravels

brandweerdepot

Provincie Antwerpen opent op 1 en 2 april 2023 het nieuwe toeristische seizoen en ook Ravels sluit aan met een feestelijk programma op zondag 2 april.

Tegelijkertijd verschijnt de nieuwe uitvouwbare folder van vzw VVV Ravels met heel veel informatie over het toeristische aanbod binnen de vijf dorpskernen van gemeente Ravels.


Z CARD Ravels PRZ-Folder

De nieuwe folder past gemakkelijk in broek- of jaszak. Covertje en papier zijn voorzien van een waterafstotende coating zodat het bij gebruik buiten de eerste regendruppels kan weerstaan. Aan één zijde vind je een plattegrond ter oriëntatie, aan de andere zijde een beknopte beschrijving van de vijf dorpskernen plus informatie die toeristen in de regel nodig hebben om een fijn verblijf te garanderen.

VVV Ravels

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe toeristische seizoen is op 2 april 2023 de toegang tot het grootste brandweermuseum in Europa, het Brandweerdepot in Weelde, gratis. Ook de monumentale molen Arbeid Adelt doet mee door op die dag de rosmolen in werking te stellen. De rosmolen wordt voortgetrokken door twee trekpaarden. Let op: Molen Arbeid Adelt hanteert andere openingsuren dan het Brandweerdepot!

Het Brandweerdepot is op zondag 2 april open van 10.00 tot 17.00 uur, molen Arbeid Adelt is te bezichtigen van 08.00 tot 13.00 uur. Het Brandweerdepot biedt op deze bijzondere dag onderdak aan vzw VVV Ravels Toerisme, waar de (gratis) nieuwe toeristische folder te verkrijgen is, alsook Heemkunde- en Erfgoedvereniging Nicolaus Poppelius en wijnmakerij Valclegge. Op beide locaties is aan de inwendige mens gedacht. Bij het Brandweerdepot staat ijskar Aarle IJs en in beide locaties kan iets worden gedronken.

Molen ArbeidAdelt2020

Locaties:

  • Weelde Depot, Geeneinde 54-hal 7.   
  • Molen Arbeid Adelt, Torenstraat 19, 2381 Ravels (Weelde).

 Info: www.toerismeravels.be

 

 

Locatie Weelde Depot
Geeneinde 54
Weelde
2381
België

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren