Agenda

Donderdag, 01 Juni 2023, 18:00 - 22:00
Hits : 1532
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact ATB Kempen

 OEFENRITTEN:
- De oefenritten worden opgedeeld in reeksen A-B-D-E
A-reeks: deze renners rijden 4 ronden
B-reeks: deze renners rijden 3 ronden
D-reeks: enkel toegankelijk voor dames - ook 3 ronden
E-reeks: uitsluitend met E-bike - ook 3 ronden
- Er is de mogelijkheid om je in te schrijven voor zowel de E-reeks, als voor de A-B-D reeks
De E-reeks start om 18 uur. Zij rijden 3 ronden. Voor de E-reeks wordt er geen klassement opgemaakt.
De andere 3 reeksen starten om 19 uur. De A-reeks start eerst, 30 seconden later gevolgd door de B-reeks gevolgd door de Damesreeks. De A-reeks rijdt 4 ronden. De B-reeks en de Dames rijden 3 ronden. Voor elk van deze 3 reeksen wordt een apart klassement opgesteld. De jeugdrijders t.e.m. 18 jaar die in de B-reeks starten worden
opgenomen in een apart eindklassement.
- Voor de start van de officiële oefenritten zullen er 2 kennismakingsritten gereden worden. Tijdens deze ritten kunnen nieuwe leden kennismaken met de verschillende reeksen.
- Alle officiële oefenritten zullen gekoppeld worden aan een regelmatigheidscriterium (uitgezonderd bij de E-reeks), waarbij de 3 slechtste uitslagen komen te vervallen.
- Inschrijven met behoud van startplaats kan tot 6 april 2023.
- Aan de hand van de uitslagen van het jaar ervoor zullen alle ingeschreven leden een nieuw startnummer krijgen.
Deze lijst zal aangevuld worden met leden die een reeks omhoog gaan, daarna komen de leden die een reeks afzakken. Daarna wordt de lijst aangevuld met nieuwe leden volgens inschrijving. Een inschrijving is pas geldig na betaling van het lidgeld van ATB Kempen en na aansluiting bij Cycling Vlaanderen.
- Nieuw ingeschreven deelnemers mogen kiezen in welke reeks ze starten. Er wordt verondersteld dat deze aan de hand van de hierboven beschreven reeksindeling zijn reeks kiest. Indien een nieuwe deelnemer in de eerste 6 wedstrijden eenmaal 1ste eindigt, kan het bestuur beslissen dat deze moet overgaan naar een hogere reeks. De tot dan behaalde punten mogen niet mee over genomen worden.
- Bij de aanvraag van een vergunning tijdens één van de officiële oefenritten, zal de rijder met een dagvergunning kunnen deelnemen. De volgende rit zal hij een definitief nummer krijgen en zal vanaf dan ook in de daguitslag en het regelmatigheidscriterium opgenomen worden.
- Dagvergunningen worden niet in de daguitslag of regelmaat opgenomen.
- Vanaf de eerste officiële oefenrit liggen de reeksverdelingen vast. Wie later van reeks wenst te veranderen, kan dat na overleg met het bestuur.
- Tijdens de eerste TWEE ritten tellende voor de regelmaat zullen de startposities bepaald worden volgens de startnummers. Vanaf de 3de oefenrit zullen de startposities bepaald worden door het regelmatigheidscriterium .
- De nummerborden mogen niet kleiner worden gemaakt of gewijzigd worden.
- De laatste oefenrit tellende voor de regelmaat is in de vorm van een handicaprace. Hiervoor maken we een apart klassement met een aantal van de beste uitslagen per rijder. Het aantal bedraagt de helft + één. Bij rijders die niet de helft van de uitslagen gereden hebben, worden de overige uitslagen telkens opgevuld met hun tot dan gereden beste uitslag. De rijders vertrekken nu één voor één met een tussentijd van 5 seconden, startende
bij de laatste van dit nieuwe klassement. Ook voor een niet-aanwezige renner wordt er 5 seconden geteld.
- De wedstrijdleiding kan bij onregelmatigheden of bijzondere omstandigheden beslissen de wedstrijd stil te leggen en maatregelingen te treffen om een eerlijk verloop van het regelmatigheidscriterium te verzekeren.

Locatie MTB Omloop ATB Kempen
Raaftuinweg 8
Ravels
2380
België

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren