Agenda

Download als een iCal bestand
EHBO voor kleuters
Woensdag, 01 Maart 2023, 14:00 - 15:00
Hits : 98
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Bib Ravels

 

 

 

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Voorleesuurtje in de bib eHBo voor kleuters Woensdag 1 maart 2023 Van 14u- 15u Gratis Inschrijven niet nodig Beertje Brecht helpt kinderen om kennis te maken met eHBo. Na het verhaal ga je zelf aan de slag. Ravels de ማለነጥዘነንገነከች Bib P'

Ken jij Brecht de Beer al?

Hij helpt kleuters alle tips en tricks om EHBO uit te voeren, want een ongelukje schuilt in een klein hoekje. Het is belangrijk dat kinderen al van kleins af aan leren hoe ze met een wond of pijn moeten omgaan. Dankzij de prentenboeken van het Rode Kruis wordt op niveau van het kind uitgelegd wat er moet gebeuren.

Er zijn zes verhalen van Brecht de Beer. Iedere keer wordt één boek voorgelezen. Na het verhaal wordt er nog een verwerkingsopdracht met de kinderen gedaan. Dit kan een knutselactiviteitje zijn, zelf al eens iemand verbinden, een spel met de verbanddoos of nog iets helemaal anders. Kortom, deze voorleesmomentjes wil je niet missen.

Het verhaal wordt steeds voorgelezen door één of meerdere vrijwilligers van het Rode Kruis Ravels. Ook de verwerkingsopdracht wordt door hen verzorgd.

Op 1 maart 2023 starten we met het boek ‘Brecht de beer - Een rugzak vol eerste hulp’. In dit boek leren kinderen wat er allemaal in een EHBO-koffer zou moeten zitten.

Alle kleuters van de derde kleuterklas zijn welkom. Het is niet nodig om je in te schrijven en de voorleesuurtjes zijn volledig gratis.

Locatie Bibliotheek Ravels
Kloosterstraat 4
Ravels
Antwerpen
2380
België
014 65 21 56

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren