Agenda

Download als een iCal bestand
Molenfeesten & Schakel Light
Zondag, 29 Augustus 2021, 07:00 - 19:00
Hits : 318
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact snk Weelde

Molenfeesten & Schakel Light

De Molenfeesten vormden jarenlang de ideale afsluiter van de zomervakantie en dat zal in 2021 niet anders zijn! De laatste zondag van augustus belooft ook dit jaar een fantastische dag te worden voor alle bezoekers! In combinatie met de Schakel Light – de aan corona aangepaste versie van De Schakel – zal de locatie aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ opnieuw een echte aanrader zijn voor fietsers én niet-fietsers. Genieten gegarandeerd!


Fanfare SNK Weelde staat op zondag 29 augustus klaar om iedereen – coronaproof – met open armen te ontvangen!

Al vanaf 7.00u wordt in de Feesttent een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd! De fietsers kunnen vanaf 8.00u op deze locatie vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel Light.

Weelde is immers een ideale uitvalsbasis voor de fietstochten van De Schakel Light. Er vertrekken twee verschillende Schakelroutes vanuit Weelde, die bovendien eindeloos te combineren zijn met de welgekende fietsknooppunten. Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

Bovendien worden alle bezoekers in Weelde verwend met sfeervolle muziek en ambiance. Vanaf 10.30u zullen de muzikanten van SNK Weelde het aanwezige publiek trakteren op aangename zomerse muziek. JSNK Weelde, de jeugd van de fanfare, zal in de namiddag de fakkel overnemen en vanaf 14.30u zorgen voor een spetterend concert. Sfeer en ambiance verzekerd!

Verrukkelijke hamburgers zullen verkrijgbaar zijn om de honger te stillen en natuurlijk kunnen ook de welverdiende drankjes niet ontbreken!

Je kan hier bovendien de Molen bezoeken en het is heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! Van harte welkom!

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL
ZONDAG 29 AUGUSTUS 2021, 7:00U – 19:00U
FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE

Affiche Molenfeesten 2021

Locatie Molen Weelde
Torenstraat12
weelde
2381

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren