Agenda

Download als een iCal bestand
Grof Geschud - Broeden
Woensdag, 04 Mei 2022, 20:00 - 23:00
Hits : 158
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact GC de Wouwer

Een gate in vliegveld Zaventem, waar een man (De Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe), opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

Een koalaknuffel in de schiettent, een relikwie van hun eerste keer samen spelen op de Gentse Feesten. Een stuk pluche met een te uitgebreide backstory. Laurence Backstabber Fitzegerald Johnson. Een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

Na het in de pers bejubelde debuut Lijmen, waarin Lander Severins en Myrthe van Velden hun symbiotische liefde tot op het bot analyseerden, komt Grof Geschud nu met hun tweede avondvullende voorstelling Broeden. De relatie hield geen stand, het duo wel, voorlopig.

Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua (de Bloeiende Maagden/Minoux) en Janne Desmet (Studio Orka) en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt Grof Geschud uit.

De pers over Lijmen:
De Standaard (****): “Het is de onderlinge verwevenheid die het geheel zo bijzonder maakt. Een uitstekend debuut”

Theaterkrant: “Grote dramaturgische kwaliteit. IJzersterke thematiek. Wat een goed debuut.”

Camarettenjury: ‘‘Lijmen is een programma van hoog niveau. Hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend.”

Met: Myrthe van Velden & Lander Severins (tekst, spel & muziek), Minou Bosua, Janne Desmet & Raf Walschaerts (artistiek team), Thierry Wilders & Geert Custers (licht en techniek), Noortje Palmers (beeld), Carolien Wardenier (make-up), Studio Kaplan (posterontwerp), Grof Geschud, COSTA, La Lande (coproductie)

Ticketprijzen:

  • normaal: € 13,00
  • abonnee/groepen: € 12,00 
  • student/-20: € 6,50
  • kansentarief UiTPAS: € 2,60
Locatie GC De Wouwer
Kloosterstraat 4
Ravels
Antwerpen
2380
Begië
014 65 48 65
http://dewouwer.be

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren