Agenda

Download als een iCal bestand
Open Werven dag " De Kleine Wereld "
Zondag, 19 Mei 2019, 10:00 - 17:00
Hits : 369
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact gemeente Ravels

Altijd al willen weten hoe de school van de toekomst eruit ziet? Dan ben je in Ravels aan het juiste adres. Het moderne gebouw zet in op de allernieuwste technieken: zo is er naast vloerverwarming ook vloerkoeling én doen we aan energierecuperatie van de lucht via een heus energiewiel (warmtepomp). Ontdek deze bijzondere techniek waarvoor geen fossiele brandstoffen nodig zijn en waarmee Ravels bijdraagt aan een beter klimaat.

Ondanks de beperkte grondoppervlakte zal de nieuwe school over maar liefst 27 klaslokalen beschikken voor 450 leerlingen, een turnzaal, voldoende plaats om te spelen en een parkeerterrein. Op de eerste verdieping bevindt zich zelfs een van de twee speelplaatsen. De 10 klassen voor de kleuters worden verzameld rond een gezamenlijke speelruimte, zodat voldoende spelaanbod mogelijk is. De 12 klassen van de lagere school bevinden zich aan weerszijden van een open leercentrum, zodat klasoverschrijdend gewerkt kan worden.

Dankzij openwervendag kunnen jullie al de sfeer komen opsnuiven. Je kan er genieten van een inspirerende wandeling door het nieuwe schoolcomplex. In de sporthal kom je meer te weten over de duurzame aspecten van de school en kan je genieten van een hapje en een drankje.

Locatie Ravels
2380
België

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren