Agenda

Download als een iCal bestand
Vertel en liedjesavond in Boshuis Ravels.
Zaterdag, 06 April 2019, 20:00 - 22:00
Hits : 490
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0477 75 69 28.

GEZELLIGE VERTEL-en LIEDJESAVOND IN HET BOSHUIS OP 6 APRIL.

 

Deze voorstelling werd op 17 november uitgesteld. Op 6 april treden Fred Geysels en Tempus Fugit op in het Boshuis, Jachtweg 27 te Ravels. Aanvang om 20 u.  Einde omstreeks 22 u. Toegang: 5 euro voor Natuurpuntleden en 7 euro voor niet-leden. 

We combineren de vertelling van een Kempense sage met live muziek die de sfeer oproept van het verhaal. Na de pauze krijg je een liedjesprogramma dat warmte uitstraalt.

TEMPUS FUGIT bestaat uit Jan Frederickx op dwarsfluit en Mieke Vanden Brande op accordeon. Ze brengen fijne walsjes, Keltische folk, een portie tango, leuke melodietjes met een resem improvisatorische invallen ... misschien met een enkele zanglijn. Het lijkt wel een recept!? Maar voor dit gezellige programma gingen we grasduinen in het repertoire van Bobbejaan Schoepen, Wannes Van de Velde, Rum, Bots, Willem Vermandere, Walter De Buck, Noordkaap en John Lundström. Wie zin heeft mag meezingen.

FRED GEYSELS is de verteller en zanger. Hij was acteur bij Theater Elckerlijc (Turnhout) en Scorpio (Turnhout). Met deze laatste groep trad hij op in Edinburgh (Schotland) op het Fringe theaterfestival in een Engelstalige en Nederlandstalige versie van het theaterstuk Bedrog ( Harold Pinter). Verder speelde hij gastrollen in de comedyseries Gaston en Leo, Lily en Marleen en Hoe Zal Ik Het Zeggen. Daarnaast schreef hij enkele komedies en regisseerde amateurgezelschappen in de Kempense regio en in Tilburg. Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0477 75 69 28.

Voor deze voorstelling kruipt Fred in de huid van een Kempense keuterboer uit lang vervlogen tijden.

 

Locatie Boshuis
Jachtweg 27
Ravels
2380
Belgie

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren