Agenda

Download als een iCal bestand
De Bonanzas - The Wonder Years
Vrijdag, 14 December 2018, 20:00
Hits : 1153
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact de Wouwer

Caféconcert

Nadat De Bonanzas je al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze dit seizoen weer een stapje verder met ‘The wonder years’. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met jou nog wat dieper door de onuitputtelijke sixtiescataloog.

De grootste hits uit de sixties ademen nog steeds door via commercials, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar muziek en emotie elkaar ontmoeten. De Bonanzas gingen voor jou op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones.

Met hun frisse en veelzijdige selectie van nummers zorgen de heren Bonanzas dat u deze geweldige periode opnieuw kan beleven. Al de belangrijke muzikale stromingen komen aan bod. U zal voelen, horen en zien wat er allemaal leefde in eigen land en ver daarbuiten. De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk waar ze aandacht besteden aan ‘The British Invasion’ en de bijhorende subculturen in de muziek. Met onder meer Mersybeat- en Modbands als Freddy and the Dreamers of The Small Faces waant u zich in het Londen van de jaren 60. Ook het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie via nummers van The Byrds en The Monkees ontbreken niet. Het mag ook wat ingetogener met countrypareltjes en protestsongs van o.a. CSN&Y en Barry McGuire.

Kortom, met de nodige dosis humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging laten De Bonanzas u opnieuw wegdromen naar wonderlijke sferen. De Bonanzas willen u graag een avond verwonderen!

Tickets: normaal: € 14,00 |  +65/groepen: € 12,50 | abonnee: € 12,00 | student/-20: € 7,00

Locatie GC De Wouwer
Kloosterstraat 4
Ravels
Antwerpen
2380
Begië
014 65 48 65
http://dewouwer.be

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren