buildup carnaval2024

Ik dacht het wel....

Toen we gisteren op uitnodiging van Prins Julian even de hal in konden om te kijken hoe ver de buurten zijn gevorderd moesten we toch even de wenkbrauwen fronsen.

KLAAR? bijlange niet!

Oké, sommige buurten zijn zo goed als rond met hun thema en moeten enkel nog de laatste hand leggen aan hun creaties. Andere buurten echter zijn nog verre van klaar en moeten niet enkele tandjes .... maar nog een heel gebit bijsteken om klaar te raken voor de dag van carnaval op ... jazeker 11 februari.

Omdat we niet alles willen blootgeven hebben we hier en daar de beelden wat versneld weergegven, zodat enkel een glimp van wat de bezoekers kunnen verwachten getoond wordt.

We hebben er wel alle vertrouwen in dat het goed komt. Op 11 februari zullen alle buurten weer klaar staan om iedereen een onvergetelijk carnaval te bezorgen. En ook de reclamestoet zal dit jaar opnieuw dik in orde zijn hebben we ons laten vertellen.

Woordvoerder van Carnaval Freddy Van den Broek wist ons te vertellen dat er dit jaar niet minder dan 260 kinderen deelnemen aan de stoet. Tel daar de 250 volwassenen bij die de stoet mee ondersteunen en begeleiden en we zitten in totaal aan meer dan 500 deelnemers aan de optocht alleen.

Klaar voor het 53e  Kindercarnaval..... wij alvast wel! 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren