GT Kitwerken

Na de uitslagen, de foto’s en de reclamestoet is het eindelijk tijd voor de video’s van de verschillende wagens.

Vele helpers en bouwers die zelf hebben deelgenomen hebben nog niet eens hun eigen wagen kunnen bewonderen tijdens de stoet. Het is voor hen altijd een beetje een bevestiging als de filmpjes een beetje meevallen en als het er allemaal leuk en plezant uitziet voor de kinderen, iedereen happy !!

Redder in nood GT Kitwerken.

De laatste jaren filmden we altijd vanaf een stelling, een mooie praktische oplossing maar toch waren we soms wat beperkt in onze mogelijkheden om de dansjes en vooral ook de grote wagens goed in beeld te krijgen vanop een vast podium.

Daar kwam dit jaar verandering in, en die kwam van de man met het grootste hart voor carnaval van dit moment, Geert Thielemans. Sinds Geert het voorzitterschap heeft overgenomen heeft hij de uitdaging aangegaan om een nieuwe wind te laten waaien door het Welds Kindercarnaval.

Hij stelde aan RAWEPO ook zijn hoogwerker ter beschikking, iets wat enorm geapprecieerd wordt, nu kunnen we eindelijk in de beste omstandigheden werken, hoog boven alle mensen die zich verdringen op de baan om iets te zien van de dansjes. Een klein minpuntje…. Het is daarboven verschrikkelijk koud als jet enkele uren in dat bakje moet staan!! Maar dat nemen we er graag bij, no pain, no gain! BEDANKT GEERT !!

GT Kitwerken2

We gaan alle wagens hun eigen filmpje geven zodat iedereen niet door een paar uur film moet graven voor ze zichzelf kunnen bekijken.

En we beginnen met de Prinsenwagen van Prins Skaye en de fanfare die ook weer trouw op post was.

 1 filmcamera PRINSENWAGEN

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren