snutentrekker2022

Na enkele magere jaren voor het kindercarnaval met storm Ellen (wie herinnert die zich nog?)  en een lange corona is er weer een Snutentrekker met ambitie, want de stoet gaat door op 27 maart.

Voor Rawepo hebben we de gekleurde versie van de frontpagina, in het echt zal hij in de wit-zwarte versie beschikbaar zijn voor iedereen die het kindercarnaval wil steunen.

Info in ’t Welds.

We zen wer bekkan in den helft van februarri. Dè wul zegge dè de verbereïnge op carneval op volle toere droaie. In de hal on t vliegveld zen de geburte en vereniginge vollop bezig on de woages. Mer de kliëre zen ok vollop in de moak. Er mut hiël wè geregeld weure en alles kost veul geld... Zeker na dè we al een oantal joar ni kunne doen woar we écht goe in zen! Ge wiest al dè ter genne stoet zal zen op t end van de mond, mer da we op 27meirt de stroat op gon. Er zal dees joar ok gen carnevalsbal zen, gelek aander joare, mer we gon er t beste van moake.

Wè we wel gon doen is mej t groët bestuur probere de geburte en vereniginge die mej doen oan de stoet, zoeveul meugelek te steune. Doarom verkoëpe we trug ne Snutentrekkker en de er zen ok trug snoepzakke! Iederiën die in Weld of in den Eil weunt, kan die bestelle bij de buurtverantwoordelijke, as ze langskome of aanders goade zelf is langs 🙂 Kende awen verantwoordelijke ni? Dan kunne we a doar zekers mej in contact brenge. Woënde nie in Weld of in den Eil en kunde ni direct deinke oan wie ge er iën kunt bestelle? Dan moogde ne mail sture mej awe noam, adres en uwen tellefonnummer nar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Snutentrekker kost €3,5 en ne zak snoep van 200g voor €3,5

Steun ‘t kindercarneval, zöe da we volgende joare os jeugd een fiëst kunne geve dè ze noëit mer vergete!

VERTALING:

We zijn weer bijna half februari. Dit wil zeggen dat de voorbereidingen op carnaval volop bezig zijn. In de hal aan het vliegveld zijn gebuurten en verenigingen volop bezig aan de wagens en wordt de kleding gemaakt. Er moet nog heel wat geregeld worden en alles kost heel veel geld. Zeker na dat we al een aantal jaar niet kunnen doen waar we écht goed in zijn. Je wist waarschijnlijk al wel dat er 27/2 geen stoet is, maar dat we op 27/3 er alles aan doen om deze vlot te laten verlopen. Dit jaar zal er ook geen carnavalsbal zijn, maar we gaan er het beste van maken!

Wij, als overkoepelend bestuur, gaan de gebuurten en verenigingen die mee doen aan de stoet,  zoveel mogelijk steunen. Door bv. de Snutentrekker en snoepzakken te verkopen.

Als je in Weelde of Ravels-Eel woont, kan je bestellen via uw buurtverantwoordelijke. Weet je niet wie dat is? Dan kunnen wij je daar zeker bij helpen. Woon je buiten Weelde of Ravels-Eel? Dan kan je gewoon bestellen via mail. Stuur je bestelling, met je naam, adres, GSMnr door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je gegevens worden na de levering gewist en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

De Snutentrekker kost € 3,50 en een zak snoep van 200 gr krijg je ook voor € 3,50

Steun onze kindercarnaval, zodat we in de volgende jaren onze jeugd een feest kunnen geven die ze nooit meer vergeten!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren