IMG 0910

Nadat vanmorgen de kinderen van GBD De Kleine Wereld hun carnaval al waren begonnen was het na de middag de beurt aan Poppel bij BS De Negensprong.
Waar in Ravels de stoet achter langs kleinere straten ging kozen ze in Poppel resoluut voor de grote baan om zoveel mogelijk toeschouwers te lokken voor hun optocht.

We hebben de naam van de prins nergens gehoord maar hij was er wel...

De kleuters die dit lange traject niet konden afleggen met hun korte beentjes waren in de schoolbus of een andere wagen verzameld zodat ze toch konden meedoen met de stoet.
De grotere leerlingen hadden hier en daar ook een eigen voertuig in elkaar geknutseld. Er was ondermeer iemand die een knalgroene vrachtwagen reed, een andere verkoos dan weer met een taxiënd vliegtuigje het traject af te leggen.
Als laatste zaten de prins en zijn engelachtige hofhouding op een wagen die nog wat aan verbeelding te wensen overliet, maar het enthousiasme van de kinderen maakte hier veel goed.
Wanneer iedereen behouden was aangekomen aan de Kiosk achter het heemkundig museum ‘t Kaske vormden alle kinderen een reuzenlange polonaise en slingerden tussen de toeschouwers door onder de levendige, vrolijke carnavalskrakers van Radio Paloma. 


fotograaf   Fotoreportage Carnavalstoet BS De Negensprong © RAWEPO

 

IMG 0918 001

 

Videoreportage van Andreas Vermeeren

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren