Als extraatje op deze officiele vijftgste verjaardag bieden we jullie deze pagina's aan. Daarin kan u terugkijken op 50 jaar Kindercarnaval in Weelde.

© RAWEPO
U kan bijvoorbeeld vele duizenden foto’s (13750) bekijken vanaf het prille begin in onze fotoalbums.

Verder hebben we ook zoveel mogelijk filmmateriaal verzameld om u nog eens te laten genieten van  vorige edities, met dank aan alle bijdragers. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

 

Archief Snutentrekkers vanaf 1972

Verder hebben we ook een archief van alle Snutentrekkers vanaf 1972 voor u gedigitaliseerd. Alle Snutentrekkers kan u opnieuw bekijken, alle mopjes, rebussen, toespraken, Weldse rubriekjes in ons mooie dialect enz…. U kan ze allemaal terug nalezen via deze link:

Archief foto’s & video’s Kindercarnaval vanaf 1972

Om het wat gemakkelijker te maken hebben we ook een aparte lijst opgesteld waarin u alle albums van carnaval die we hebben kunnen verzamelen met één klik kan bekijken.

De laatste 12 jaar heeft RAWEPO foto’s gemakt van alle stoeten, dank zij een aantal helpende handen, want alleen was dit niet mogelijk.

Daarvoor hebben we moeten putten uit het materiaal van de mensen uit de verschillende buurten om hun foto’s en filmpjes beschikbaar te stellen. Het oude materiaal is niet echt van goede kwaliteit, maar daarmee zullen we het moeten doen. We hebben toch meer dan 13.000 foto’s kunnen vinden die u hier kan bekijken:

Fotoalbums en video's van 50 jaar Kindercarnaval in Weelde.

 50jaar carnaval2

50jaar carnaval3

De Weldsen Bok.

Vorig jaar, maar ook al lang ervoor tijdens de pandemie lockdown, rijpte bij enkele carnavalisten het idee om een blijvende herinnering te maken waardoor er in Weelde iets zou komen dat naar de carnavalsvereniging VZW Weldsen Bok zou verwijzen. 

De mannen trokken naar de gemeente, ontfutselden de gemeentraad de nodige centen en bouwden er op los, zodanig zelfs dat het in TV land niet onopgemerkt bleef en ze bezoek kregen van"Iedereen Beroemd". 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren