orgaandonatieHeel wat mensen hebben een levensbedreigende aandoening. Alleen orgaandonatie kan hen redden, maar er zijn helaas lange wachtlijsten. Daarom gaf CM op Valentijn het startschot voor de campagne ‘Ik schenk je mijn hart en nog veel meer’. Met deze actie CM wil over heel Vlaanderen enerzijds het aantal geregistreerde orgaandonors gevoelig verhogen en anderzijds dit thema meer bespreekbaar maken.
Daarom wil CM in ieder gemeente   een stijging van 25 % extra orgaandonoren optekenen. Je kan je immers reeds laten registreren op het gemeentehuis vanaf de leeftijd van 13 jaar en dit in aanwezigheid van de ouders. Meten is weten. Op dit moment hebben 178.277 Belgen zich laten registreren. In de gemeente Ravels zijn er momenteel 324 mensen geregistreerd als donor, om 25 % te halen, zouden 81 nieuwe mensen zich moeten registreren als donor. Het enige wat het kost is een kwartier van je tijd.
Op verschillende plaatsen in Vlaanderen en Brussel delen we de komende maanden suikerhartjes uit en flyers met info over orgaandonatie. Er zijn ook infosessies voor wie meer wil weten. De acties lopen tot 11 oktober, de Europese Dag voor Orgaandonatie en
Ook tijdens de carnavalsstoet nu zondag wil CM je aandacht vestigen op deze campagne. De stoet ligt immers alle gebuurten na aan het hart en we hopen dan ook dat jullie allen CM willen helpen de 25% te overschrijden in de gemeente Ravels omdat we met deze campagne een warm hart toedragen.
Voor meer info: http://www.cm.be/wat-te-doen-bij/orgaandonatie/index.jsp

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren