prinscarnaval2014webHet jaar is nog maar net bezig of we gaan alweer aftellen naar het Kindercarnaval in Weelde. In 2014 kunnen we de eerste Prins Senne begroeten op zondag 2 maart. Dan danst iedereen naar zijn pijpen want dat mag hij voor één dag bepalen wat er in onze gemeente gebeurt.  Het is dan de 43e maal dat de stoet door de straten van Weelde trekt. De initiatiefnemer Jan Van der Burgt, op dat moment voorzitter van het oudercomité in Weelde, trok deze traditie op gang in 1972 na een bezoekje aan de stoet in Hilvarenbeek. 


prins sennePrins Senne de 1e  zal steun krijgen van zijn twee lieftallige hofdames Hannah Sels en Ester Bax, meer Weldse namen kon men moeilijk vinden… Na het veranderde traject van vorig jaar kiest men deze keer voor de ontbinding van de stoet aan de Weeldestraat op de kruising met de Polderstraat. Dan kan het carnavalsfeest losbarsten in de feesttent aan het gemeenteplein.

Wie alvast in de sfeer wil komen kan op 28 februari naar de foute fuif afzakken, na het ongeëvenaarde succes van vorig jaar komen the fools opnieuw naar de feesttent om Weelde op zijn kop te zetten. Diegenen die het hebben gemist kunnen nog eens terugkijken naar de editie van vorig jaar ...... de gelukkigen die er wel bij waren kunnen zichzelf nu misschien herkennen op de foto's. Vorig jaar waren velen waarschijnlijk nog te beschonken om het netjes te zeggen ...

FOOLS PARTY : foto's Bram Vloemans ©

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren