molenfeesten2024 2

Het laatste weekend van augustus komt er alweer aan, maar niet getreurd!

Want met de Molenfeesten & De Schakel belooft nu zondag 25 augustus een ideale dag te worden voor fietsers, muziekliefhebbers en lekkerbekken!

Kom zondag dus zeker langs bij de Feesttent en het prachtige terras aan de molen ‘Arbeid Adelt’!
Fanfare SNK Weelde heet alle bezoekers van harte welkom!

molenfeesten2024

Al vanaf 7.00u kan u komen genieten van spek en eieren en vanaf 8.00u kunnen de fietsers zich inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel!

Met de vele routes die vertrekken vanuit de unieke locatie aan de molen is Weelde immers een ideale uitvalsbasis voor uw Schakeltocht. En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

De bezoekers in Weelde worden de hele dag door verwend met sfeervolle muziek door fanfare SNK Weelde, Kon. Accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse, jeugdfanfareorkest JSNK Weelde en dweilorkest 3x Raoje uit Tilburg! Sfeer en ambiance verzekerd!

molenfeesten2024 jsnk

Daarnaast kan u in de Feesttent bijtanken met een verrukkelijke BBQ, zelfgemaakt gebak, een welverdiende pint of ander lekkers!

Bovendien kan in Weelde niet alleen de molen in werking bezocht worden, maar ook de rosmolen ‘Arbeid Adelt’! Er is een springkasteel voorzien voor de kindjes én het is heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen!

Kom zondag dus zeker mee genieten van de fantastische dag die fanfare SNK Weelde met de Molenfeesten & De Schakel voor u in petto heeft! Van harte welkom!

© RAWEPO

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren