Fanfare SNK Weelde2024

Het bestuur, dirigente Yvonne Peters en alle muzikanten van fanfare SNK Weelde willen u graag het beste wensen voor het nieuwe jaar.

We wensen u een aangenaam en vreugdevol jaar, waarin u mag genieten van een goede gezondheid en klein en groot geluk!

SNK Weelde hoopt u ook in 2024 weer te mogen ontmoeten en samen met u het plezier van muziek te mogen beleven! Daarom geven we u hierbij al even de data van onze belangrijkste komende activiteiten mee.

  • Op zondag 11 februari trekt de 53ste Kindercarnavalstoet door de straten van Weelde. Ook in 2024 zal Fanfare SNK Weelde de stoet weer op gang trekken!
  • Op zaterdag 27 april 2024 is GC De Wouwer opnieuw de ‘place to be’ voor het fantastische Jaarconcert van SNK Weelde! Een heerlijke avond lang genieten van prachtige muziek door een enthousiaste groep knappe muzikanten: dit wil u niet missen!
  • Naar jaarlijkse traditie staan het laatste weekend van augustus de Molenfeesten & de Schakel voor u klaar! U kan zondag 25 augustus alvast in uw agenda noteren om uw zomer(vakantie) op een ideale manier af te sluiten met de live muziek en de unieke sfeer in de Feesttent en op het prachtige terras aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ in Weelde!
  • En ook met St. Michiel Kermis staat SNK Weelde altijd voor u klaar. Op zondag 22 september bent u van harte welkom in de zaal van St. Michiel om kermis te vieren, van allerlei lekkers te smullen en naar het geweldige concert van ons jeugdfanfareorkest JSNK te komen luisteren!
    Na de kermiszondag staat op maandag de vogelpik op het programma. De fanfare zal opnieuw klaarstaan voor alle deelnemers en bezoekers en DJ GeWeld zal opnieuw zorgen voor een serieuze portie kermissfeer: feestje gegarandeerd!

Met deze leuke vooruitzichten wenst fanfare SNK Weelde u het allerbeste voor het nieuwe jaar en graag tot ziens!

SNK Weelde Night of the ZZ

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren