TUUT OORDOPPEN

Jeugdraad Ravels lanceert campagne ter bevordering van gehoorbescherming

Dit najaar staat de jeugdraad van Ravels in het teken van gehoorbescherming.

tuutMet de lancering van een tweedelige campagne wil de jeugdraad bewustwording creëren omtrent het belang van het beschermen van ons gehoor.

Op vrijdag 3 november brengen zij het educatief theaterstuk "TUUT" naar Ravels. Dit indrukwekkende toneelstuk belicht het thema tinnitus en benadrukt de cruciale rol van gehoorbescherming. Na de voorstelling is er een nabespreking voorzien door Kelly Van Steenwegen, een gerenommeerde audiologe en tevens tinnituspatiënte, die tevens één van de actrices is uit het toneelstuk. De theatervoorstelling vindt plaats in gemeentezaal Den Eel, Eelstraat 4, 2380 Ravels vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom! Vooraf inschrijven is niet nodig.

Een week later, op zaterdag 11 november, organiseert de jeugdraad een groepsaankoop voor op maat gemaakte oordoppen. Deze aankoop staat open voor alle inwoners van de gemeente. Speciaal voor jongeren tot 30 jaar voorziet de jeugdraad een extra korting van 25 euro bovenop het reeds voordelige tarief. Het opmeetmoment vindt plaats van 09.30 uur tot 15.30 uur in jeugdhuis De Kromme, Krommendijk 100, 2382 Ravels.  

Door het gigantische succes van de groepsaankoop kan je op dit moment niet meer inschrijven voor het opmeetmoment van zaterdag 11 november. Bij genoeg belangstelling zijn we bereid om een extra dag in te plannen met aanvullende meetmomenten. Neem voor meer informatie of om je interesse te bevestigen, contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De levering van de oordoppen staat gepland op 22 december. Deze bewuste keuze maakt het mogelijk voor jongeren om de oordoppen eventueel als geschenk onder de kerstboom te vinden.

oordopactieDe aangeboden oordoppen zijn uitgerust met een vlakke muziekfilter. Dit zorgt ervoor dat alle geluidsfrequenties op een gelijk niveau gedempt worden en dat er geen vervorming optreedt bij het luisteren naar muziek.

  • Kostprijs groepsaankoop: €120 (jongeren tot 30 jaar betalen slechts €95, aangezien de jeugdraad €25 bijpast) 
  • Normale prijs (individuele aankoop): €157,30

Bepaalde ziekenfondsen voorzien bovendien nog een terugbetaling, bovenop deze kostprijs.

Patrick Van den Borne, schepen jeugd, is enthousiast over dit initiatief. "Het beschermen van ons gehoor is van cruciaal belang, zeker in de vaak luide omgevingen waarin we ons bevinden. Met deze campagne willen we jongeren én de gemeenschap als geheel bewust maken van dit belang en praktische oplossingen aanreiken."

Voor meer informatie over beide initiatieven verwijzen we graag naar de volgende links:

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren