Molenfeesten1

Zondag 27 augustus, de laatste zondag van de zomervakantie, ofwel de dag van de Molenfeesten & de Schakel!

De hele week al werden weerberichten en -apps nauwgezet opgevolgd, waarna op zondag zowel de zon als de regen van de partij waren.

Heel wat fietsers lieten het wisselvallige weer echter niet aan hun hart komen en deden tijdens hun Schakeltocht met plezier de ‘Molenhut’ in Weelde aan. Ook het trouwe Molenfeestenpubliek kwam opnieuw graag genieten van de live muziek, een bijhorend hapje en drankje en de gezellige sfeer!

Al vanaf 7.00u ’s morgens stond Fanfare SNK Weelde klaar om alle bezoekers hartelijk te ontvangen! De start van de dag met spek en eieren viel opnieuw in de smaak, waarna de fietsers vol energie konden vertrekken voor hun uitgestippelde route van het populaire fietsevenement de Schakel.

Molenfeesten4

Andere Schakelaars hadden de ‘Molenhut’ als pauze- of stopplaats gekozen en konden zo genieten van de sfeervolle concerten van SNK Weelde en de Kon. Accordeonvereniging De Vrije Kunst uit Beerse. Verschillende geïnteresseerden namen een kijkje bij de Molen en de Rosmolen ‘Arbeid Adelt’, die voor de gelegenheid in werking te bezichtigen waren. Wanneer de zon zich liet zien, was ook het springkasteel in trek en was het volop genieten op het mooie terras!

Molenfeesten3

Intussen werden het zelfgemaakte gebak en de heerlijke BBQ gesmaakt, waarna de jonge muzikanten van JSNK Weelde zich opmaakten voor hun eigen concert. De tent liep goed vol voor deze mooie groep jonge muzikanten en de JSNK’ers gaven dan ook het beste van zichzelf! Ze trakteerden hun luisteraars op een fantastisch concert met een boeiend, afwisselend programma vol prachtige en bijzonder knap gespeelde muziek!

Na het concert van JSNK kon het publiek verder genieten van de bekende amusementsmuziek van dweilorkest Just For Fun uit Tielen, de ideale muzikale afsluiter van deze mooie dag!

Voor de gelegenheid maakte Nelke de foto’s en leuke videoclips die jullie ook in de fotoreportage kunnen terugvinden.

1 snk camera Foto & Video reportage Molenfeesten 2023

 Molenfeesten2

Op naar een mooi muzikaal najaar

Voor de mensen die de Molenfeesten & de Schakel gemist hebben, kan SNK Weelde gelukkig een mooi muzikaal najaar voostellen!

* Zaterdag 2 september zorgt SNK Weelde voor de muzikale ondersteuning van de lopers tijdens de Pierenloop.

* Op zondag 24 september kan u fanfare SNK Weelde en jeugdfanfare JSNK opnieuw aan het werk zien én horen tijdens St. Michiel Kermis. Om 14u verzorgt de fanfare haar kermisuitstap doorheen de Koning Albertstraat. Telkens een hele belevenis om zo’n grote groep muzikanten al spelend doorheen de straten te zien trekken! Intussen bent u hartelijk welkom in de zaal van St. Michiel om de kermis te vieren met allerlei lekkers, waarna de jeugd van JSNK u om 16u verwent met haar eigen spetterende concert! Kom zeker genieten van dit sfeervolle concert, het enthousiasme en het muzikale kunnen van deze jonge bende!

* Op maandag 25 september staan de mensen van de fanfare opnieuw klaar voor de deelnemers van de vogelpik! U kan niet alleen in de zaal terecht om uw honger en dorst te stillen, maar zeker ook voor een serieuze portie kermissfeer met DJ GeWeld! Feestje gegarandeerd!

  • Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november presenteert SNK opnieuw de enige echte Night of the Z@Z@! Wie er één van de vorige edities bij was, weet al dat de Night of the Z@Z@ het publiek telkens weet te verbazen en verrassen met het bijzondere concept, de originele muziek die niemand onberoerd laat en het hoge show- en entertainmentgehalte! Mis dit uniek totaalspektakel met live muziek, dans, entertainment en licht- en geluidshow én de geweldige afterparty dus zeker niet! Kaarten zijn verkrijgbaar via via www.nightofthezaza.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de muzikanten van SNK Weelde!

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren