© RAWEPO

Op zondag 16 april vond de finale van Virtuoso plaats, de wedstrijd voor solisten van Vlamo (Vlaamse Amateurmuziekorganisatie).

Anders dan voorgaande jaren kreeg dit jaar enkel de kampioen van de provinciale wedstrijd (waarover u hier eerder al kon lezen) de kans om het beste van zichzelf te geven in de Finalewedstrijd in het Koninklijk Conservatorium en De Singel Antwerpen.

Vanuit Weelde trokken Meike Schellekens, Ruth Nwaokeibuogor en hun supporters naar Antwerpen om de kleuren van SNK te verdedigen tegenover de kampioenen uit de vier andere Vlaamse provincies.

Meike bracht een mooie solo naar voor op sopraansaxofoon bij de houtblazers in Derde afdeling en kon hiermee de tweede plaats met een score van 86% veroveren! Ruth deed het met haar solo op altsaxofoon eveneens prima bij de houtblazers in Eerste afdeling en behaalde een score van 85,5% en een gedeelde derde plaats!

Onze felicitaties voor de knappe prestaties van Ruth en Meike! Fanfare SNK Weelde feliciteert en bedankt ook graag Christine den Ouden, saxofoonleerkracht van Meike en Ruth, voor haar goede begeleiding van onze saxofonisten!

Binnenkort kan u Meike en Ruth zelf aan het werk zien en horen in onze eigen gemeente tijdens het Jaarconcert van SNK Weelde! U bent van harte welkom op zaterdag 13 mei om 20u in GC De Wouwer om u te laten verrassen en verwonderen door het muzikaal talent van de saxen en alle andere muzikanten van SNK Weelde!

Verzeker je nu alvast van je kaarten via de muzikanten van SNK Weelde (Hun namen vind je op de website www.snkweelde.be.), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of weldra via www.snkweelde.be! Fanfare SNK Weelde kijkt er naar uit u te verwennen met een schitterende concertavond op zaterdag 13 mei!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren