Gelukkig nieuwjaar 1

SNK Weelde brengt u graag haar beste wensen over voor het nieuwe jaar.

Het bestuur, dirigente Yvonne Peters en alle muzikanten van SNK Weelde wensen u een mooi en vreugdevol jaar, waarin een goede gezondheid, veel geluk en het plezier van muziek uw dagen mogen kleuren!

Activiteiten 2023

Graag richten we ook al even de spots op de activiteiten die SNK Weelde in 2023 organiseert.

We kijken er naar uit u ook in 2023 daar te mogen ontmoeten!

  • Op 12 februari en 5 maart 2023 zullen verschillende jonge muzikanten van SNK Weelde deelnemen aan de Provinciale wedstrijden van Virtuoso, Vlamo’s wedstrijd voor solisten. De koperblazers zullen op 12 februari het beste van zichzelf geven in Brasschaat, de houtblazers trekken op 5 maart naar Mortsel om de SNK-kleuren te verdedigen.
  • Op zondag 19 februari zal de Kindercarnavalstoet opnieuw door de straten van Weelde trekken met de muzikanten van SNK Weelde op kop!
  • Op 13 mei 2023 kan u komen genieten van het fantastische Jaarconcert van SNK Weelde in GC De Wouwer. Wie er in het verleden al bij was, weet dat dit een prachtige muzikale avond betekent die het publiek verwent met een gevarieerd programma en originele extra’s!
  • De Molenfeesten & De Schakel vormen elke zomer opnieuw de ideale afsluiter van de zomervakantie! Duid zondag 27 augustus dus nu al maar aan in uw agenda, zodat u niets hoeft te missen van de unieke sfeer, de live muziek door verschillende muziekverenigingen en al het lekkers op het mooiste terras van de Kempen!
  • Ook met St. Michiel Kermis staat de fanfare steeds voor u klaar! Op zondag 24 september bent u ook dit jaar van harte welkom in de zaal van St. Michiel om kermis te vieren, van allerlei lekkers te smullen en naar het fantastische concert van ons jeugdfanfareorkest JSNK te komen luisteren! Op maandag 25 september staan de mensen van de fanfare opnieuw klaar voor de deelnemers van de vogelpik! En ook in 2023 komt DJ GeWeld er weer een serieuze schep kersmissfeer bovenop doen: Feestje!
  • En last but not least… is de Night of the Z@Z@ in 2023 eindelijk terug!! Deze fantastische muzikale avonden met hun unieke mix van live muziek, zang, dans, show, licht- en geluidspektakel, sfeer en ambiance zullen plaatsvinden op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in GC De Wouwer! Wie er één van de vorige edities bij was, wéét dat deze data best in fluo aangeduid worden in die splinternieuwe agenda! Time to party!

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en graag tot ziens!

Gelukkig nieuwjaar 2 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren