taart SNK

(Zeer) jong en iets ouder zakten zondagnamiddag in groten getale af naar De Wouwer in Ravels voor het muzikaal beeldverhaal ‘Help! De taart staat in brand!’.

De tribune liep in sneltempo vol en er werd in spanning gewacht op hoe de avonturen van het vuurspuwende draakje het komende uur hier tot leven zouden komen.

De aanvang van de voorstelling werd aangekondigd door een originele en indrukwekkende bodypercussie, waarbij een aantal jonge leerlingen van AMWN met de steun van enkele SNK’ers de kans kregen om hun eerste podiumervaring op te doen.

taart hugo

Verteller Hugo Jansens leefde zich vol overgave in in zijn rol en bracht de avonturen van Driessje de Draak en zijn verjaardagstaart helemaal tot leven in een prachtig samenspel met SNK Weelde. Vanaf de eerste noot van de fanfare werd het muisstil in de zaal en werd er met grote ogen en gespitste oren gekeken en geluisterd naar de fantastische muziek van die grote groep muzikanten op het podium. Aandoenlijke, ontroerende melodieën en indrukwekkende, uitbundige passages wisselden elkaar af en gaven het gebrachte verhaal op schitterende wijze vorm.

De knappe beelden op het grote scherm en de bijpassende lichteffecten maakten het geheel compleet!

Groot en klein genoten volop van de meeslepende voorstelling en beloonden de verteller, de muzikanten van SNK Weelde en dirigente Yvonne Peters dan ook met een welverdiend daverend applaus en een staande ovatie. En om het helemaal af te maken, mochten de vele aanwezige kinderen na afloop ook nog eens proeven van de reusachtige (snoep)taart die voor de gelegenheid vakkundig in elkaar geknutseld werd!

‘Help! De taart staat in brand!’ betekende zo voor veel mensen uit Ravels, Weelde en Poppel de ideale afsluiter van de herfstvakantie. Een pluim voor SNK Weelde die dit bijzondere project tot stand bracht en - aan de vele lovende reacties te horen: voor herhaling vatbaar!

Jente Pijpers en Jacco van Driel zorgden voor de mooie foto’s en filmpjes van deze prachtige voorstelling.

Fotoreportage Help! De taart staat in brand.

taart yvonne

Videoreportage Help! De taart staat in brand.

 Bovenstaande link stuurt u direct naar de video's....

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren