Summer music

Nu de kinderen en jongeren de schooldeuren achter zich dichtgetrokken hebben en de boekentassen uit het zicht verdwenen zijn, wil SNK Weelde u allen een zalige zomer wensen!

Of u het woord zomer nu linkt aan festivals of ijscoupes à volonté, ervoor kiest om tijdens uw vrije dagen actiever dan ooit te zijn of net te genieten van welverdiende rust, de zomer in eigen huis en tuin doorbrengt of plannen heeft om nabijgelegen of verdere regio’s te verkennen, wij wensen u een fantastische tijd om heerlijk van te genieten met de mensen die u dierbaar zijn!

SNK zomer niet compleet zonder muziek.

Omdat voor ons als SNK’ers de zomer niet compleet is zonder muziek en zonder onze fanfare, kijken wij tegelijkertijd al uit naar de zomerse activiteiten die wij voor alle liefhebbers in petto hebben.

Op zondag 7 augustus zal u kunnen genieten van een zomers concertje van SNK tijdens de Midzomermarkt van de gemeente Ravels. Vergeet dus zeker niet langs de fanfare te passeren als u de Midzomermarkt bezoekt!

Tijdens het laatste weekend van augustus kan u dan opnieuw terecht in de Feesttent aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ voor de Molenfeesten & De Schakel!

Naar goede traditie kan u op zondag 28 augustus de dag starten in onze Feesttent met een heerlijk ontbijt met spek en eieren en kunnen de fietsers onder u aan de Molenhut vertrekken voor de populaire fietshappening De Schakel. SNK Weelde, de jonge muzikanten van JSNK, Koninklijke Harmonie St. Antonius Oosthoven en Dweilorkest 3xRoaje uit Tilburg zorgen de hele dag door voor sfeervolle muziek en ambiance! ’s Middags kan er bijgetankt worden met een welverdiend glas bier, wijn of ander lekkers én een verrukkelijke BBQ, en ook het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt! 

Bovendien kan op 28 augustus niet enkel de Molen in werking bezocht worden, maar ook de nieuwe, door trekpaarden aangedreven Rosmolen ‘Arbeid Adelt’! Daarnaast is er ook kinderanimatie voorzien én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De plek bij uitstek dus om op een prachtige locatie te genieten van al het moois dat de zomer te bieden heeft!

SNK wenst u een fantastische zomer en hoopt u op deze mooie dagen te mogen ontmoeten!

Molenfeesten De Schakel

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren