Brielle2022

Binnenkort is er alweer de jaarlijkse traditionele bedevaart naar Brielle, gevolgd door een culturele uitstap.

Dit keer is er gekozen om na de Martelaren een bezoek te brengen aan Boonman's Wijnmakerij.

BEDEVAART naar BRIELLE  en UITSTAP naar BOONMAN’S WIJNMAKERIJ te NIEUWDORP

DONDERDAG 28 JULI 2022

De (jaarlijkse) bedevaart naar de Heilige Nicolaüs Poppelius (die ook zijn naam gegeven heeft aan onze pastorale eenheid) en naar de Martelaren van Gorcum te Brielle is een initiatief van de parochie St Michiel Weelde en heeft plaats op DONDERDAG 28 juli 2022.

Inschrijven kan (en dit bij voorkeur) door overschrijving van het verschuldigde bedrag van 70,00 euro per persoon ten laatste tegen donderdag 21 juli op de rekening BE78 7333 5215 4486  van parochie St Michiel Weelde , Weeldestraat 90 te 2381 WEELDE, met vermelding van uw naam, het aantal personen en uw opstapplaats.

De werkelijke kostprijs bedraagt 76,00 euro. Omwille van en na corona zijn de prijzen overal gestegen. Voor de inwoners van de gemeente Ravels doet de parochie St Michiel echter een tegemoetkoming en bedraagt de prijs 70,00 euro (mits inschrijving via de bankrekening of via Frans Verhoeven)

Indien overschrijven via de bank niet mogelijk is, kan je alsnog de som van 70,00 euro per persoon komen betalen vanaf heden tot en met ten laatste op donderdag 21  juli bij : Frans VERHOEVEN, Molenstraat 30 te 2381 WEELDE, tel. 014/657685

Opstapmogelijkheden :

Ravels (kerk) : 7.30 uur 
Ravels-Eel (kerk) : 7.35 uur 
Weelde Kerk St Jan : 7.40 uur 
Weelde H. Hartplein : 7.40 uur 
Weelde Singelstraat  : 7.40 uur 
Poppel (kerk) : 7.45 uur

Programma :

Bij aankomst aan de bedevaartskerk van de Martelaren Van Gorcum in Brielle worden we verwelkomd met een tas koffie/thee en een versnapering. Om 10.00 uur gaat E.H. Bert Pluym voor tijdens de EUCHARISTIEVIERING in de bedevaartskerk en bij de OMMEGANG rond de plaats waar de martelaren vermoord werden. ‘s Middags omstreeks 12.00 uur gebruiken we in Oostvoorne een broodmaaltijd. Na onze broodmaaltijd maken we een mooie rit door Zeeland en  rijden we naar Nieuwdorp in Zeeland voor een  bezoek van BOONMAN’S WIJNMAKERIJ.

In dit bedrijf , dat bestaat sinds 1993, worden zwarte bessen geteeld.  Op het bedrijf kunnen we kennis maken met verschillende aspecten van het telen en het verwerken van de zwarte bes. We krijgen er naast een rondleiding ook een videopresentatie en uiteraard mag het proeven van de produkten ook niet ontbreken. Er is ook de gelegenheid om artikelen te kopen. Na dit bezoek zakken we terug af richting Ravels-Weelde-Poppel. Onderweg sluiten we dag echter eerst nog af met een heerlijke drie gangen maaltijd. Tenslotte keren we daarna terug naar huis via een stop op onze verschillende opstapplaatsen. En zo hopen we ergens tussen 20.00 uur en 21.00 uur terug thuis te zijn.

WE WENSEN IEDEREEN EEN AANGENAME BEDEVAART EN  EEN FIJNE, GEZELLIGE UITSTAP EN DAG !

Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn, waardoor deze uitstap niet haalbaar en betaalbaar is, kan deze bedevaart alsnog geannuleerd worden.

Indien de bedevaart en de uitstap geannuleerd worden, om welke reden dan ook, zullen de betaalde bedragen integraal terugbetaald worden.

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren