Foto Cera steunt SNK 1

Dat de coronacrisis een bijzonder moeilijke periode inluidde, hoeven we u niet meer te vertellen.

De volledige maatschappij werd zwaar getroffen en ook verenigingen konden de dans niet ontspringen.

Ook bij Fanfare SNK Weelde moesten geplande activiteiten één voor één geannuleerd worden. Alle muzikale organisaties én alle niet-muzikale activiteiten, die in normale tijden wat geld in het laatje kunnen brengen, moesten wijken. Zelfs simpelweg samen repeteren was lange tijd niet toegestaan en moest nadien een enorm lange rollercoaster van veranderende regelgeving ondergaan.

Gekende enthousiasme en engagement blijven overeind.

Maar ook in moeilijke tijden blijft het gekende enthousiasme van SNK overeind! Zo gauw de maatregelen het toelieten, startte de fanfare opnieuw met repeteren. In de buitenlucht en volgens strikte maatregelen, maar ze stonden er terug! Op enkele uitzonderingen na die tot de risicogroep behoren, waren de leden elke keer terug zeer talrijk aanwezig (uiteraard binnen de grenzen van het geldende protocol!), een duidelijke uiting van het grote engagement binnen de vereniging!

Vanuit de inzet op jeugdwerking ging SNK Weelde in oktober 2020 zelfs van start met twee nieuwe groepen. Het nieuwe orkest JSNKids richt zich op de jongste leden en prilste beginners, en geeft andere jeugdleden extra kansen om in groep muziek te maken. De nieuwe initiatiegroep JSNK Muziek & Spel biedt ook aan kinderen die nog geen muziek kennen en hiervoor nog niet terecht kunnen bij de academie de kans op een speelse manier de wereld van de muziek te verkennen.

Natuurlijk brengen nieuwe initiatieven kosten met zich mee. Zo vormt de aankoop van partituren voor alle groepen een serieuze kost. Tel daarbij alle weggevallen inkomsten door de coronacrisis én de verschillende kosten die voor onze vereniging bleven doorlopen en de rekening is snel gemaakt.

Steun gezocht.

Enkele mensen van de fanfare besloten dan ook op zoek te gaan naar oplossingen. Zo kwamen ze bij Cera terecht. Begin 2021 werd een uitgebreid aanvraagdossier ingediend in de hoop beroep te kunnen doen op de projectsteun van Cera voor de aankoop van nieuwe partituren. Tot hun grote vreugde werd het ingediende dossier goedgekeurd en gaf Cera te kennen SNK Weelde graag te helpen om opnieuw te kunnen functioneren als de bloeiende, actieve vereniging waarvoor ze gekend staan!

Tijdens het komende Jaarconcert van SNK Weelde krijgt de fanfare dan ook eindelijk de kans om deze muziek aan het publiek te laten horen! Noteer zaterdag 28 mei dus zeker in uw agenda. Zo kan u zelf komen luisteren welke prachtige muziek de fanfare met behulp van deze projectsteun kon aankopen, terwijl u geniet van een schitterende concertavond!

Wilt u de fanfare ook zelf een hart onder de riem steken? Dat kan heel eenvoudig door een erelidkaart van SNK Weelde te kopen. De muzikanten zijn op dit moment op toer met deze steunkaarten, dus u ziet ze binnenkort vast aan uw deur verschijnen!

Jaarconcert 28 mei.

En natuurlijk zou ook uw aanwezigheid op het Jaarconcert een grote steun voor hen betekenen! Kom op zaterdag 28 mei naar GC De Wouwer en trakteer uzelf en uw familie en vrienden op een heerlijk avondje uit vol fantastische muziek en originele extra’s!

RESERVEREN IS HANDIG VOOR HET JAARCONCERT.

Vooraf reserveren kan bij alle muzikanten van de fanfare.
(Hun namen vindt je op www.snkweelde.be.), via het reservatieformulier Reservatie 'SNK Jaarconcert 2022' (google.com) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto Cera steunt SNK 2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren