tractorrun2021 2

Na enkele succesvolle voorbeelden in andere gemeentes waagden de boeren van Groene Kring Turnhout zich ook in onze en omliggende gemeentes zich aan een verlichte tractorrun.

Met een colonne van bijna 30  tractors en enkele brandweervoertuigen paradeerden ze gisteren in de vroege vond met hun feeëriek verlichte voertuigen, het één al wat opvallender dan de ander door de straten van Merksplas, Weelde, Ravels-Eel en Ravels  waarna ze ook richting Oosthoven en Oud Turnhout doortuften……

Moeite waard om nat te worden.

tractorrun2021 1

Het was even wachten in de eerst druilerige, maar daarna toch flink opkomende regenbuien door, maar het was wel de moeite waard om deze karavaan lichtende voorbeelden te zien langsrijden.

Zelf stonden we geposteerd een de Singel in Weelde. Verderop in Ravels had onze andere fotograaf post gevat om de mooiste beelden te schieten van  de karavaan voor de zorg.

Met hun initiatief wilde de Groen Kring Turnhout even een bezoekje brengen langs de verschillende zorginstellingen langs de route om hen een hart onder de riem te steken. Het is zeker gelukt want ook elders stond veel volk hen toe te juichen.

1rawepo cameraFotoreportage Tractorrun 2021 © RAWEPO

tractorrun2021 3

1 filmcameraVideoreportage Tractorrun 2021 © RAWEPO 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren