molenfeesten

Op zondag 29 augustus vonden – eindelijk – opnieuw de Molenfeesten & De Schakel Light plaats.

De bezoekers, de fietsers, Fanfare SNK Weelde en al haar muzikanten waren het er volmondig over eens: Wat was het lang geleden en wat deed het deugd!!

Tradities worden hoog gehouden.

De dag startte traditioneel met een heerlijk ontbijt met spek en eieren, en dat lieten de vroege bezoekers zich al goed smaken! Voor de fietsers die deelnamen aan de Light-editie van het bekende fietsevenement De Schakel liet het weer zich helaas niet van zijn beste kant zien. Maar de dappersten onder hen die het slechte weer toch trotseerden, waren maar al te blij dat ze konden opwarmen en opdrogen in de Feesttent aan de Molen onder het genot van een hapje, een drankje en de gezellige sfeer in de tent.

molenfeesten1

Eindelijk, opnieuw spelen na bijna 2 jaar stilte.

Ook de andere bezoekers waren de weg naar de Feesttent nog niet vergeten, zodat de tent mooi vol zat voor een spetterend concert van SNK Weelde. Het was eraan te zien en te horen dat het voor de muzikanten deugd deed om na bijna 2 jaar – om de voor iedereen bekende reden – opnieuw een concert te mogen geven, want de ‘goesting’ en het enthousiasme spatten ervan af! En het publiek deelde met veel plezier in deze heerlijk aanstekelijke sfeer. Wat deed dit deugd!

‘s Middags werd de honger gestild met lekkere hamburgers en ook het gebak werd duidelijk gesmaakt. En al snel stonden de jongste muzikantjes van de fanfare te popelen om te mogen beginnen, want om 14.30u was het aan hen..

En  de "J" van SNK was er ook weer bij.

JSNK, de jeugd van SNK Weelde, trakteerde het publiek op een fantastisch concert met een mix van concertwerken, solo’s door verschillende jonge tot erg jonge muzikanten en bekende muziek van o.a. Marco Borsato en Bon Jovi. En ook hier was het enthousiasme erg groot! Een indrukwekkend en geweldig optreden van zo’n grote groep jonge muzikanten! Wat deed dit deugd!

Ook Rawepo was er natuurlijk bij om deze schitterende muzikale momenten op beeld vast te leggen. Zo kan u ook thuis (opnieuw) genieten van de fantastische muziek en de heerlijke sfeer van gisteren in de Feesttent.

molenfeesten2

En gelukkig kan er na deze fijne, feestelijke dag opnieuw snel uitgekeken worden naar nieuwe concerten en evenementen van de fanfare!

Op zondag 26 september zal SNK een mooie kermisuitstap verzorgen én kan u de jeugd aan het werk horen tijdens hun eigen concert in de zaal van St. Michiel! Absoluut de moeite!

En ook uitkijken naar de enige echte Night of the Z@Z@ kan eindelijk weer! Begin november 2022 is het opnieuw zover, en met het enthousiasme en de ‘goesting’ die de muzikanten van SNK Weelde tijdens de Molenfeesten lieten zien, belooft het weer een fantastische editie te worden!

De filmreportage die we maakten zal u wellicht later ook via SNK te zien krijgen op hun sociale kanalen, we zullen u later deze week alvast enkele stukjes laten horen. Van de foto's daarentegen van de hand van Nelke van SNK en Rawepo zelf kan u hieronder al genieten. 

1rawepo camera Fotoreportage Nelke & Rawepo ©  | Molenfeesten

molenfeesten3

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren